ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πήραν Κύπελλο βλέπουν πρωτάθλημα

Πήραν Κύπελλο βλέπουν πρωτάθλημα

Μετά την απονομή και τους πανηγυρισμούς με τον κόσμο της στη Θεσσαλονίκη οι παίκτες φρόντισαν να δώσουν ρεσιτάλ και στα αποδυτήρια με το Κύπελλο να ξεσηκώνει τους πάντες με τους Αγκάμεζ, Στεφάνου και Σουλτανόπουλο να δηλώνουν ευτυχισμένοι με τον 2ο τίτλο της χρονιάς..

Οι στιγμές των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια του Αλεξάνδρειου μοναδικές… Παίκτες και staff της ομάδας φρόντισαν να το γιορτάσουν ξεκινώντας τα συνθήματα και τα… μπουγελώματα.

Έχοντας κατακτήσει ήδη την 2η φετινή του κούπα ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ ο οποίος δήλωσε «Ήταν ένας σημαντικός τίτλος για εμάς που ήταν και πολύ δύσκολος αφού στον ημιτελικό αντιμετωπίσαμε τον ΠΑΟΚ. Νιώθω πολύ χαρούμενος, γιατί μετά την θητεία μου στην Κορέα πήγα στην Τουρκία όπου ήμουνα ένα χρόνο έξω από τελικούς και με το που ήρθα Ελλάδα βρέθηκα ξανά σε τελικούς. Είναι κάτι σημαντικό για εμένα γιατί πάντα ήμουνα μέσα σε τελικούς και πριν ήμουνα για 2 χρόνια εκτός. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να πάμε και στους τελικούς του πρωταθλήματος που είναι και ο στόχος μου».

Ο μεγάλος χαμένος του τελικού ήταν  Γιώργος Στεφάνου ο οποίος όμως βλέποντας τον τελικό από τον πάγκο συμμετείχε με διαφορετικό τρόπο και μετά τη νίκη δήλωσε «Για έναν αθλητή είναι πιο δύσκολο να βρίσκεται εκτός και να παρακολουθεί το παιχνίδι από το να παίζει. Σε κάθε περίπτωση αποδείξαμε πως έχουμε βάθος σαν ομάδα, έχουμε καλό κλίμα και μπορούμε να ανταπεξερχόμαστε όλων των δυσκολιών που μπορεί να προκύπτουν. Εύχομαι μέχρι τέλους να ήμαστε όλοι μαζί και υγιείς για να καταφέρουμε και τον τελευταίο τίτλο της χρονιά».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία των «ερυθρολεύκων» τόνισε «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Η αλήθεια είναι πως είναι κάτι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Όλο αυτό που ήρθε το δουλεύουμε και το έχουμε ανάγκη. Παρουσιαστήκαμε σοβαροί και στα δύο παιχνίδια και στον τελικό δείχνοντας ψυχή γυρίσαμε το 4ο σετ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που στεφόμαστε Κυπελλούχοι για μια ακόμη χρονιά».

Όσο για την συνέχεια ο διεθνής κεντρικός τόνισε «Θα ξεκουραστούμε 2-3 ημέρες, θα το διασκεδάσουμε όσο μπορούμε και μετά πρέπει να προετοιμαστούμε για τον βασικό στόχο που είναι το πρωτάθλημα το οποίο τα τελευταία χρόνια το έχουμε χάσει και πρέπει να το ξαναπάρουμε πίσω».

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης με χαμόγελο και μετά από τα συνθήματα και τα πειράγματα στα αποδυτήρια είπε «Γιορτάζουμε  το δεύτερο τρόπαιο της χρονιάς στην Θεσσαλονίκη. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Μετά από έναν δύσκολο ημιτελικό, ξέραμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα όπως είναι η Κηφισιά και το είχε δείξει και στα προηγούμενα χρόνια. Βρήκαμε ψυχικές δυνάμεις να κερδίσουμε και να φέρουμε έναν ακόμη τίτλο αφού ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που γνωρίζουμε πως δουλεύει για αυτούς τους τίτλος. Ξεκούραση για λίγο και εννοείται στόχος μας είναι το τρίτο τίτλο που είναι το πρωτάθλημα».