BEACH VOLLEY

«Πήρε εκδίκηση» μετά από 2 χρόνια (φωτό)!

«Πήρε εκδίκηση» μετά από 2 χρόνια (φωτό)!

Μία άτυπη ρεβάνς περιλάμβανε η αναμέτρηση Κουρτίδη/Τσολάκου και Νίτη/Ποθητάκη που η νίκη των πρώτων έριξε την σημερινή αυλαία της πρεμιέρας του κυρίως ταμπλό ανδρών του 2ου Masters τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015 στη Χώρα Σκοπέλου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΧΩΡΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ: Παπαϊωάννου Ηλίας

Για ακόμη μία φορά αποδείχθηκε πως «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο». Δύο χρόνια είχαν περάσει από την παρθενική εμφάνιση του Στέλιου Κουρτίδη στα προκριματικά του Masters της Αθήνας στο Allou Fun Park 2013, όπου η λεγόμενη «τύχη του πρωτάρη» δεν τον βοήθησε απέναντι στο τότε δίδυμο των Νιώτη/Ποθητάκη.
Αντίθετα στο σημερινό ματς, αν και το δίδυμο από την Μακεδονία βρέθηκε να χάνει με 1-0, κατάφερε να γυρίσει το ματς και τελικά να φτάσει με 2-1 (16-21, 21-14, 15-8) σετ στην ανατροπή κόντρα στους σαφώς πιο έμπειρους αντιπάλους, που όμως όσο πέρναγε η ώρα, φάνηκαν να ξεμένουν από… βενζίνη.

«Έστω και αργά πήρα το αίμα μου πίσω…» δήλωσε στο Volleyplanet αστειευόμενος ο Κουρτίδης και συμπλήρωσε: «Τότε ήμουν μαθητής Λυκείου, έκανα τα πρώτα μου βήματα στο beach volley με το “μεγάλο αδελφό” για μένα, Δημήτρη Θεοδωρίδη και προσπαθούσα να τεστάρω τις δυνατότητές μου. Σήμερα οι βλέψεις και οι στόχοι μου έχουν αλλάξει…» δήλωσε ο αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

pothitakis_kourtidis

Και ο Κώστας Ποθητάκης όμως έπειτα από μία διετία αντιμετωπίζει τις καταστάσεις υπό ένα διαφορετικό πρίσμα, αφού όπως δήλωσε με… στωικότητα στο Volleyplanet «έτσι είναι το άθλημα… Τα παιδιά έπαιξαν καλά, αλλά στο τέλος εμείς δείξαμε σημάδια κόπωσης. Με το Δημήτρη (σ.σ Νίτη) αυτό είναι το πρώτο τουρνουά για εμάς φέτος, κοιτάμε να ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι μας και να περνάμε καλά. Είναι πολύ όμορφες οι συνθήκες εδώ στη Σκόπελο, μας κάνει καλό καιρό για τους αγώνες και ελπίζω να γίνει θεσμός το τουρνουά στο καλεντάρι των Masters».

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του κυρίως ταμπλό ανδρών του 2ου Masters τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley 2015 , που συνεχίζεται αύριο Σάββατο 18/7 με τους αγώνες της β’ φάσης της διοργάνωσης.