CHAMPIONS LEAGUE

Πήρε το F4 με την… κυρά του (Ζενίτ) και τον παρά του!

Πήρε το F4 με την… κυρά του (Ζενίτ) και τον παρά του!

Η πρωτεύουσα του Ταταριστάν, Καζάν, θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της την τελική φάση του Champions League ανδρών.

Φυσικά η φιλοξενία ενός τουρνουά βόλεϊ τόσο υψηλού προφίλ, με τη συμμετοχή των 4 κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως οι ιταλικές Περούτζια, Τσιβιτανόβα, η Πολωνική Ζάκσα και η “οικοδέσποινα” κάτοχος του τίτλου, Ζενίτ Καζάν κοστίζει κάτι… παραπάνω.

Για την ακρίβεια η διοργάνωση του Καζάν 12-13/5 θα κοστίσει στο σύλλογο περίπου 310 χιλιάδες δολάρια και για αυτό όπως τόνισε και ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας, Όλεγκ Μπριζγκάλοφ ‘”δεν ήταν εύκολο να αποφασίσουμε. Πρώτον, υπάρχει ένα σοβαρό οικονομικό κόστος, το κόστος της αίτησης είναι 250 χιλιάδες ευρώ.

Δεύτερον, υπάρχουν πολλές οργανωτικές εργασίες. Αυτή είναι μια σοβαρή πρόκληση για εμάς. Όσον αφορά τα εισιτήρια, οι πωλήσεις των οποίων κυμαίνονται από 3 έως 20 δολάρια, υπάρχει έντονη ζήτηση και σύμφωνα με τη δυναμική των επόμενων ημερών, το 80% των εισιτηρίων θα πωληθεί. Τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα κρατήσουμε για τους φιλάθλους των φιλοξενούμενων ομάδων φιλοξενούμενων”.

Το πρόγραμμα του Final 4

12/5: Ημιτελικοί

Ζάκσα Κόζλε (Πολωνία)-Τσιβιτανόβα (Ιταλία)
Περούτζια (Ιταλία)-Ζενίτ Καζάν (Ρωσία)

13/5 Αγώνας για την 3η θέση

Τελικός