ΔΙΕΘΝΗ

Πήρε προβάδισμα με… break η Korean Air Jumbos

Πήρε προβάδισμα με… break η Korean Air Jumbos

H Korean Air Jumbos του Γκασπαρίνι, με δύο συνεχόμενες νίκες  σε ισάριθμους τελικούς  επί της Hyundai Capital Sky Walkers έχει πλέον τον πρώτο λόγο για τον τίτλο κόντρα στην πρωταθλήτρια ομάδα του Ανδρέα Φράγκου.

Η ζημιά έγινε στον 2ο τελικό όπου μέσα στην έδρα της Hyundai Capital Sky Walkers στις 26 Μαρτίου, δεν κατάφερε μετά τη νίκη της πρεμιέρας των τελικών να κρατήσει αλώβητη την έδρα της και να ζευγαρώσει τις επιτυχίες της. Η ομάδα του Φράγκου, με τον Έλληνα διεθνή να μένει στους 9 πόντους, ηττήθηκε με 3-0 (25-19, 26-24, 26-24) από την φιναλίστ του Γκασπαρίνι, που με 31 πόντους αναδείχθηκε σε τοπ σκόρερ του τελικού.

Μετά λοιπόν την ισοφάριση στις νίκες 1-1, η σειρά  μεταφέρθηκε στην αντίπαλη έδρα, όπου δύο μέρες αργότερα, παρουσία περίπου 3.000 φίλων της η Korean Air Jumbos στο Ιντσεόν η με 22 πόντους του Σλοβένου πρώην άσου του Ηρακλή και τοπ σκόρερ του 3ου τελικού, Μίτια Γκασπαρίνι να πανηγυρίσει το δεύτερο συνεχόμενο 3-0 (25-22, 26-24, 25-18) κόντρα στην παρέα του Φράγκου, που με 14 πόντους, αναδείχθηκε κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του.

Στον αυριανό λοιπόν 4ο τελικό η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Έλληνα διεθνή, προκειμένου να στείλει την διεκδίκηση του τίτλου σε 5ο τελικό στην έδρα της, καθώς σε περίπτωση ήττας η Korean Air Jumbos θα στεφθεί πρωταθλήτρια 2017-2018 στην κορεατική KOVO-League.

Δείτε φάσεις από τον 3ο τελικό