Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πήρε… ψήφο εμπιστοσύνης ο Ολυμπιακός

Πήρε… ψήφο εμπιστοσύνης ο Ολυμπιακός

Λίγο πριν το σερβίς Α1 γυναικών οι 12 αμαζόνες του πρωταθλήματος έδωσαν μέσω της ιστοσελίδας της ΕΟΠΕ τα… άτυπα αγωνιστικά exit polls και έβγαλαν φαβορί τον Ολυμπιακό.

Μετά τις προγραμματικές δηλώσεις των αρχηγών, τα πρώτα exit polls δίνουν προβάδισμα στον Ολυμπιακό για το φετινό πρωτάθλημα αφού μόνο ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΑΟ Θήρας έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στις ομάδες τους.

Και παρόλο που όπως λέμε στον αθλητισμό “στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”, ωστόσο αξίζει να δούμε τι πιστεύουν οι δώδεκα αρχηγοί της Α1:

Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός): «Φυσικά στην ομάδα μου τον Ολυμπιακό!»

Ζένια Τσίμα (Παναθηναϊκός): «Είναι γεγονός ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ ισχυρούς αντιπάλους, αλλά ψήφο εμπιστοσύνης δίνω στην ομάδα μου! Από την πλευρά μου εύχομαι να γίνουν πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και να ανεβαίνει συνεχώς το επίπεδο του γυναικείου βόλεϊ. Προσωπικά, ελπίζω μέσα από προσπάθεια, ιδρώτα και πάθος να πετύχει η ομάδα μου τους στόχους της. Καλή σεζόν σε όλους.»

Μαρία Λαμπρινίδου (ΑΕΚ): «Θεωρώ φαβορί τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι ομάδες που ακολουθούν έχουν ενισχυθεί και δεν θα έχει εύκολο έργο, αλλά δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στην ΑΕΚ, η οποία πιστεύω πως μπορεί να κάνει τη διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα».

Σία Τοτσίδου (Πανναξιακός): «Σίγουρα ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος άλλα τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και οι ομάδες που προανέφερα είναι ικανές να το ανατρέψουν αυτό».

Νίκη Μουντάκη (ΑΟ Θήρας): «Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο είναι αυτές που έχουν μια δυνατή βάση από Ελληνίδες αθλήτριες και την ενίσχυση από ξένες αθλήτριες επίσης. Εύχομαι καλή αρχή σε όλες τις ομάδες».

Τόνια Κοκίου (Μαρκόπουλο Revoil): «Πιστεύω πως και φέτος το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το έχει ο Ολυμπιακός».

Στέλλα Λαγουδάκη (ΟΠ Ρεθύμνου):«Είμαι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα λόγω… κεκτημένων».

Μάρβη Γιοβάνη (ΓΣ Ηλιούπολης): «Πιστεύω ότι φαβορί είναι ο Ολυμπιακός γιατί διαθέτει ένα δεμένο σύνολο με τις περισσότερες αθλήτριες να παίζουν χρόνια μαζί και είναι λογικό να βγάζει αυτοματισμούς στο παιχνίδι του. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια μέσα από τις επιτυχίες έχει καταξιωθεί και εδραιωθεί ως μια ισχυρή ομάδα».

Μαρία Ντόνα (Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός): «Ψήφο εμπιστοσύνης για φέτος δίνω στον Ολυμπιακό»

Διονυσία Τυφλιώρη (Άρης): «Στον Ολυμπιακό. Παίξαμε ορισμένα φιλικά κόντρα στον Ολυμπιακό και οι αυτοματισμοί του αλλά και το επίπεδο των ξένων αθλητριών του είναι ικανά για να του δώσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα».

Εύη Κυριακίδου (Αίας Ευόσμου):«Στον Ολυμπιακό γιατί είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στην Α1 κατηγορία, έχει παίκτριες που παίζουν αρκετά χρόνια μαζί και ενισχύθηκε σημαντικά με ξένες αθλήτριες επιπέδου».

Άννα Μαρία Θεοχάρη (Πορφύρας): «Ο Ολυμπιακός ως νταμπλούχος τα τελευταία 3 χρόνια, αποτελεί σίγουρα φαβορί και για φέτος, ειδικά και μετά την ενίσχυση του με την Μαλασάι και σίγουρα θέλει να κρατήσει τον τίτλο του. Ωστόσο και για τον Παναθηναϊκό, που είναι εξίσου δυνατός, είναι πιθανό το σενάριο αυτό ενώ η επιστροφή της Κουτουξίδου είναι μία πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του».