ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Με πίστη και νέα «όπλα» για την πρόκριση

Με πίστη και νέα «όπλα» για την πρόκριση

Λίγο πριν την αυριανή (21.00) νοκ άουτ αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για την Γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η αισιοδοξία για την πρόκριση είναι διάχυτη στην ΑΕΚ, που θα παραταχθεί στην Πάτρα ενισχυμένη με 5 “νέα” πρόσωπα στη σύνθεσή της, αν και δύο εξ’ αυτών φόρεσαν και στο παρελθόν τα “κιτρινόμαυρα”.

Με ενέργειες λοιπόν του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Αλέξη Αλεξίου, έστω και στις καθυστερήσεις της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου  εξασφαλίστηκε ένα ποσό για να αποκτηθούν Έλληνες αθλητές και να πληρωθούν «έναντι» ο προπονητής και οι υπάρχοντες παίκτες, στόχος των οποίων είναι η παραμονή της ομάδας στην Volleyleague.

Τα “νέα” πρόσωπα, που τέθηκαν στη διάθεση του Βούλγαρου τεχνικού Πλάμεν Χριστόφ και μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας στη Γλυφάδα αναχώρησαν με την αποστολή για την Πάτρα είναι οι εξής: Ο  γεννημένος στις 23.03.1994 κεντρικός, Δημήτρης Χατζόπουλος (2.00 μ.) που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ πέρσι ήταν μέλος της ΑΕΚ, ο γεννημένος στις 19.06.1987 ακραίος, Γιάννης Αλεξίου (1.93μ)  που φέτος ξεκίνησε στη Λαμία, αλλά επιστρέφει στην ΑΕΚ, μετά τη διετία 2012-14, ο γεννημένος στις 19.05.1978 λίμπερο του Μίλωνα, Σπύρος Μιχαήλογλου (1.90μ), ο γεννημένος στις 19.06.1987. πασαδόρος του Οδυσσέα Αμαρουσίου,  Παναγιώτης Δανιάς και ο γεννημένος στις 17.09.1982. κεντρικός Χριστόφορος Χριστοφίδης (2.02μ), που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Πανελλήνιο, Κηφισιά, Λαμία, Παλλήνη, Κολλέγιο, Οδυσσέα Αμαρουσίου.

Αναφερόμενος στον αυριανό ματς Κυπέλλου, ο Βούλγαρος τεχνικός της ΑΕΚ, που στην  περσινή αναμέτρηση της ίδιας φάσης του Κυπέλλου με τους “ροσονέρι” της Πάτρας, είχε επιβληθεί  με 3-2 σετ,  δήλωσε τα εξής: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα, ένα φανατικό κοινό και φυσικά τα δικά μας προβλήματα. Με τους παίκτες που ήρθαν έχω περισσότερες λύσεις στα χέρια μου αλλά το τελευταίο διάστημα δεν είχαμε γήπεδο για προπονήσεις και η προετοιμασία μας δεν ήταν εκείνη που έπρεπε. Ωστόσο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και αν μπορούμε, να πάρουμε την πρόκριση».