DARK ROOM

Πιστή Πηνελόπη η… Μαλβίνα!

Πιστή Πηνελόπη η… Μαλβίνα!

Η ζεστή αγκαλιά της sexy Μαρίνας Αλεξάντροβα αποτέλεσε το καλύτερο… φάρμακο στον «πληγωμένο» εγωϊσμό του 21χρονου Ρώσου διεθνή, Σεργκέι Πιράϊνεν.

malvina 17 malvina 16 malvina 26

Στον τελικό  του πρόσφατου παγκόσμιου πρωταθλήματος U23 της Αιγύπτου ο νεαρός διαγώνιος  της «αρκούδας» δεν κατάφερε στον τελικό του Καϊρου κόντρα στην θριαμβεύτρια Αργεντινή, να διαφυλάξει τα κεκτημένα για την ομάδα του. Έτσι στο παρθενικό τουρνουά όπου η FIVB δοκίμασε τους νέους κανονισμούς  που σκέφτεται να εφαρμόσει στο μέλλον, η «μπιακοσελέστε» επικράτησε με 4-2 σετ και η παρέα του άσου της Φακέλ αρκέστηκε στον τίτλο της φιναλίστ.

malvina16   malvina 20 malvina 30

Στην επιστροφή όμως του Πιράϊνεν στην πατρίδα, τον περίμενε ως άλλη…. Πηνελόπη στο Νοβοσιμπίρσκ η γλυκιά “Μαλβίνα”, που με τη φροντίδα, αλλά και τα χάδια του ναζιάρικου… γατιού της, έκανε το δίμετρο «μπόμπερ» να χαλαρώσει, να ξεχάσει την αποτυχία του και να βάλει νέους στόχους για το μέλλον.

malvina 3 malvina 24 malvina 18

Το μελαχροινό μοντέλο, με τις χυμώδεις καμπύλες, που… λιώνει για χάρη του αγαπημένου της ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο, προσέχοντας παράλληλα τη διατροφή της, αποτελεί τη «μούσα» του Σεργκέι, καθώς τον… εμπνέει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο.

malvina 12 malvina 6 malvina 31

Άλλωστε και η Ρωσίδα καλλονή, γνωστή στους φίλους της ομάδας, όχι μόνο από τη σχέση της με τον Σεργκέι, αλλά κι από τις προκλητικές της φωτογραφίες που συχνά προκαλούν…. πυρκαγιά στο instagram, φροντίζει με την “καυτή” της παρουσία να μην περνά απαρατήρητη στην κερκίδα.

malvina 1 malvia 4 malvina 5 malvina 9

malvina 15 malvina 10

malvina 11 malvina 14

malvina 13 malvina 23malvina 21 malvina 29

malvina 19 malvina 27