A2

Πλήρης συνεχίζει προετοιμασία ο Ιωνικός Ν.Φ (fot)

Πλήρης συνεχίζει προετοιμασία ο Ιωνικός Ν.Φ (fot)

Υπό τις οδηγίες του τεχνικού Γιάννη Λαδιανού η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας της Ν. Φιλαδέλφειας μπήκε στην 2η εβδομάδα, με τη συμμετοχή πλέον και κάποιων αθλητριών που, λόγω επαγγελματικών ή άλλων υποχρεώσεων, ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις τα τελευταία 24ωρα.

ionikos nf_proponiseis

Παρουσία λοιπόν και των Ντορντόϊ, Τζαφέρη, Πολυζωίδη όλες οι κοπέλες του Ιωνικού Ν.Φ ακολουθούν με αμείωτη ένταση και μεγάλη διάθεση τις διπλές προπονήσεις, με τον κ. Λαδιανό να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης, ενόψει των προσεχών αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αρχής γενομένης λοιπόν από την πρεμιέρα της Α2 Γυναικών στις 16 Οκτωβρίου, άπαντες προσδοκούν με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου να έχουν επιτευχθεί οι φετινοί στόχοι,  ενώ λίγο νωρίτερα, στις αρχές του μήνα,, θα ξεκινήσουν και τα παιχνίδια του κυπέλλου.

ionikos nf_bari_proetoimasia

Το Δ.Σ του Α.Σ ΙΩΝΙΚΟΥ ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ν. Ιωνίας για την παραχώρηση του δημοτικού σταδίου και τις διευκολύνσεις που παρέχουν στην ομάδα.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...