Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο
Σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης, σύσσωμη η οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, συγγενείς, φίλοι, εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, άνθρωποι του αθλητισμού και απλοί φίλαθλοι είπαν το στερνό «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο, το μεσημέρι της Τρίτης (26/3/2019) στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Παρόντες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αθλητές από όλα τα ομαδικά και ατομικά τμήματα του συλλόγου, παλαίμαχοι παίκτες, προπονητές και παράγοντες των «πράσινων», εκπρόσωποι πολλών φορέων καθώς και σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο του ευρωπαϊκού αθλητισμού.

“Παρών” και το βόλεϊ

Η αντρική ομάδα του Παναθηναϊκού σύσσωμη, όπως και η γυναικεία ομάδα (στη φωτό Ρόγκα, Νούσια, Οικονομίδου, Κελεσίδη μαζί με τον έφορο του τμήματος Π.Μαλακατέ), αποχαιρέτησαν τον αείμνηστο πρόεδρο του Ομίλου. Ανάμεσα στο πλήθος ξεχωρίσαμε τον πρώην πρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟ, Βλάσση Σταθοκωστόπουλο αλλά και τον πιο επιτυχημένο έφορο του γυναικείου τμήματος βόλεϊ επί προεδρίας Θανάση Γιαννακόπουλου, τον Βασίλη Πιστιόλη, ο οποίος είχε με τον εκλειπόντα μια πολυετή σχέση εμπιστοσύνης πάνω στην οποία χτίστηκε και γιγαντώθηκε η “πράσινη” αυτοκρατορία της τότε εποχής.

ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Η ΣΟΡΟΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΣΕ ΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Η ΣΟΡΟΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Από το πρωί πλήθος κόσμου συνέρρευσε στη Μητρόπολη, όπου η σωρός του Θανάση Γιαννακόπουλου είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα καλυμμένη με τη σημαία του αγαπημένου του Παναθηναϊκού, κάτι που αποτελούσε προσωπική του επιθυμία. Στις 14.00 εψάλη η νεκρώσιμος ακολουθία, ενώ η ταφή του τελέσθηκε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.