PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Πλουμή στην Preleague o ΠΑΟΚ

Με Πλουμή στην Preleague o ΠΑΟΚ

Η Άρτεμις Πλουμή θα είναι και φέτος η μαέστρος του ΠΑΟΚ στην Preleague καθώς η 23χρονη πασαδόρος συμφώνησε με τον Δικέφαλο του Βορρά και δήλωσε πως μοναδικός στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α1.

Την άνοδο του ΠΑΟΚ στην Α1 έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ η Άρτεμις Πλουμή λίγο μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η 23χρονη πασαδόρος μετά την υπογραφή της ανανέωσής της δήλωσε στο acpaok.gr «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είμαι μέλος της ομάδας ξανά, ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την… άνοδο στην Α1».

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Άρτεμις Πλουμή για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 23χρονη Άρτεμις Πλουμή αγωνίζεται στη θέση της πασαδόρου και αποτέλεσε μέλος της ομάδας του Δικεφάλου που πέτυχε την άνοδο στην Α2 πριν δύο χρονιά.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...