ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Πλούτισαν» σε εμπειρίες από το 1ο Semantron Volleyball tournament

«Πλούτισαν» σε εμπειρίες από το 1ο Semantron Volleyball tournament

Το 1ο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά βόλεϊ Κορασίδων – Παγκορασίδων Semantron Volleyball tournament πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία από τις 27-29/12/2017 στα γήπεδα του Αιγίου και Ακράτας με τη συμμετοχή των ομάδων του Ολυμπιακού Πειραιώς, Μίλωνα, Δας Αραφήν, Παναχαϊκής και Ολυμπιάδας Πατρών.

Σε μία άρτια διοργάνωση προσεγμένη με κάθε λεπτομέρεια οι 5 σύλλογοι που συμμετείχαν αποκόμισαν μόνο κέρδη καθώς οι δυνατές μονομαχίες των ομάδων αλλά και η αθλητική άμιλλα που διέκρινε τις αθλήτριες ήταν το κύριο χαρακτηριστικό.

Μετά την ολοκλήρωση και του τελευταίου αγώνα οι διοργανωτές απένειμαν μετάλλια σε όλες τις αθλήτριες των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά .

Η διαμονή των ομάδων έγινε στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του Semantron Traditional Village. ΄Ολες οι ομάδες ευχαριστήθηκαν ένα τριήμερο γεμάτο βόλεϊ με αγώνες και πολλές εκπλήξεις.

Το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου τα κορίτσια ξεφάντωσαν στο πάρτι που διοργανώθηκε προς τιμήν τους χορεύοντας αγκαλιασμένες όλες μαζί μια παρέα, ίσως η πιο επιτυχημένη στιγμή της διοργάνωσης. Σε όλες τις αθλήτριες δόθηκαν δώρα καθώς και μία από αυτές κέρδισε την δωρεάν συμμετοχή της στο 2ο Semantron Volleyball Camp 2018.

Το Semantron Traditional Village ευχαριστεί όλους που συμμετείχαν στη διοργάνωση, τις αθλήτριες, τους προπονητές τους, Μανόλη Τσιρογιάννη, Γιώργο Μακρυκώστα, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Χρήστο Ντόζη, Αντώνης Γεράνιος και  τους συνοδούς τους, τον Νίκο Ζαλμά, Τατιάνα Τσερεγκώφ, τον κ. Σάββα Ιορδανίδη, όλο το προσωπικό του Semantron Traditional Village, τους υπεύθυνους των γηπέδων Αιγίου και Ακράτας, τους διαιτητές για την πολύτιμη βοήθειά τους στην επιτυχή έκβαση του 1ου Semantron Volleyball tournament και όλους τους χορηγούς που μας υποστήριξαν με τα δώρα τους και συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης .

Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία!