Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πολυνοπούλου: «Η ομάδα έχει καλή δυναμική

PAOK_THETIS_GREEK_CUP_2020

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του τμήματος βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ και η κεντρική του Δικεφάλου, Ιωάννα Πολυνοπούλου δίνει μια πρώτη… γεύση από τη νέα ομάδα που χτίζεται!

«Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν μεγάλο διάστημα εκτός δράσης, οπότε είναι λογικό να αργούμε να βρούμε τα πατήματα μας. Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά, αποκτάμε ρυθμό και θα είμαστε έτοιμες στην αρχή του πρωταθλήματος. Όλα τα κορίτσια είναι πάρα πολύ καλά, αρχίζουμε να δενόμαστε με τον καιρό, και πιστεύω η ομάδα έχει μία καλή δυναμική», σχολίασε η νεαρή μπλοκέρ.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει φυσική κατάσταση, βελτίωση των τεχνικών χαρακτηριστικών, και τακτική, στην οποία ο προπονητής της ομάδας, Michal Masek, δίνει ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή.

Ο Σλοβάκος τεχνικός μαζί με τον βοηθό του, Γιάννη Χαριτωνίδη, πειραματίζονται στις προπονήσεις όσον αφορά το βασικό σχήμα δημιουργώντας εξάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ο καλύτερος τρόπος για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα όσον αφορά την χημεία μεταξύ των παικτριών είναι τα εσωτερικά «διπλά», εκεί όπου οι παίκτριες σπάνε σε δύο ομάδες και αγωνίζονται μεταξύ τους.