Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πολυτιμότερη η Ψωμά!

Πολυτιμότερη η Ψωμά!

Η ταλαντούχα ακραία του Μαρκόπουλου, Αλεξάνδρα Ψωμά κέρδισε τον τίτλο της MVP για την 9η αγωνιστική μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν οι προπονητές των ομάδων.

Στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του Μαρκόπουλου, η Ψωμά ήταν η πολυτιμότερη αθλήτρια και βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας της. «Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω τον τίτλο της MVP και τον αφιερώνω στην ομάδα και στις συμπαίκτριες μου», είπε η διεθνής με την Εθνική Νεανίδων ακραία, η οποία έμαθε τα ευχάριστα νέα λίγο μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων της στο Λύκειο Βούλας (είναι μαθήτρια της 3ης Λυκείου).

«Το παιχνίδι με το Ανατόλια ήταν σημαντικό και όλες μας σκεφτόμασταν ότι έπρεπε να το πάρουμε για να ανασάνουμε βαθμολογικά. Αυτό ισχύει και για τα δύο επόμενα ματς με Μακεδόνες, Ηρακλή, όπου θέλουμε τις νίκες για να ξεφύγουμε από την επικίνδυνη ζώνη και στο δεύτερο γύρο να παίξουμε ακόμη καλύτερα», τόνισε η Αλεξάνδρα και συμπλήρωσε: «Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο με συνεχόμενες ήττες, αφού μας κόστισαν οι απουσίες τριών βασικών αθλητριών. Κυρίως η απουσία ης Κάρπεντερ μας είχε αποσυντονίσει αφού είναι μια εξαιρετική πασαδόρος, αλλά τώρα που είμαστε κομπλέ παίζουμε πολύ καλύτερα».

Πλέον η Αλεξάνδρα ετοιμάζεται για… μποτέ στο ‘Ioannis hair & beauty team’!