BETOSFAIRA

Ποντάρισμα στα… play-offs

Ποντάρισμα στα… play-offs

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας συνεχίζεται με τα play-offs και εμείς θα ποντάρουμε στους διοργανωτές που διεκδικούν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά κόντρα στην Σλοβενία, ενώ καλή στοιχηματική ευκαιρία δίνει και η Τουρκία απέναντι στην Ιταλία…

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Η πορεία προς τον τελικό της διοργάνωσης περνά από την Σλοβενία για την Πολωνία καθώς η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλουν να συνεχίσουν στην διοργάνωση. Οι αγώνες πλέον είναι νοκ-αουτ και κάθε λάθος κοστίζει ακριβά  αφού μπορεί να τους θέσει εκτός διοργάνωσης.

Οι γηπεδούχου με σύμμαχο τον κόσμο τους που αναμένεται να γεμίσει το Ταουρόν Αρένα και να είναι τουλάχιστον 15.000, έχουν τον πρώτο λόγω και είναι το φαβορί στην αναμέτρηση.

Οι Πολωνοί σε τέτοια παιχνίδια παρουσιάζονται σοβαροί και βγάζουν το μέταλλο του νικητή που τους διακρίνει τα τελευταία χρόνια και σίγουρα μπροστά στο κοινό τους έχουν το προβάδισμα που εμείς θα ακολουθήσουμε και στοιχηματικά.

ΙΤΑΛΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ

Αποφασισμένοι να κλειδώσουν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης είναι οι Ιταλοί που αποτελούν και το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Η Ιταλία έχει στόχο την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού και θέλει να σφραγίσει το εισιτήριο προς την 8άδα του Ευρωπαϊκού παρά τις απουσίες των Ζαϊτσεφ και Χουαντορένα.

Ωστόσο το έργο της αναμένεται δύσκολο απέναντι στην εξαιρετική Τουρκία που για πρώτη φορά στην ιστορία της διεκδικεί την πρόκρισή της στα προημιτελικά.

Η μέχρι τώρα παρουσία της Τουρκίας έδειξε πως παλεύει όλα τα παιχνίδια της και πως απέναντι στην Ιταλία μπορεί να καταφέρει να πάρει τουλάχιστον ένα σετ και για αυτό θα ποντάρουμε σε αυτό.

Σύμμαχός μας στο ποντάρισμα και τα προηγούμενα αποτελέσματα μεταξύ των δύο ομάδων καθώς στις δύο φορές που έχουν συναντηθεί σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (1958, 1963) και μια σε Παγκόσμιο (1966) οι Ιταλοί επικράτησαν ισάριθμες φορές με 3-1!!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ 1

ΙΤΑΛΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ 2 με +2.5 σετ

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.