BETOSFAIRA

Ποντάρουμε και…κερδίζουμε

Ποντάρουμε και…κερδίζουμε

Δυνατές και ψαγμένες επιλογές για σήμερα που εντοπίσαμε μεγάλες ευκαιρίες τόσο στο… Σουηδικό πρωτάθλημα, όσο και στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας αλλά και του Τσάλεντζ Καπ…

Σολλεντούνα – Τιερπ 

Θεωρώ λάθος την απόδοση του άσσου. Οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερη ομάδα και ειδικά στην έδρα τους τρώνε σίδερα και σε 4 παιχνίδια έχουν 4 νίκες. Από την άλλη η Τιεπρ στηρίζεται μόνο στην έδρα της, αφού σε 5 εκτός έδρας αναμετρήσεις έχει 5 ήττες. Η Σολλεντουνα έχει κερδίσει πολύ καλύτερες ομάδες από την Τιεπρ στην έδρα της και σήμερα είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και διαφωνώ με το 1,87 του άσσου αφού η σωστή τιμή για μένα είναι 1,35.

Χάποελ Κφαρ Σάμπα – Ερυθρός Αστέρας

Εδώ θα στηρίξω την ομάδα που δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα φέτος σε πρωτάθλημα-κύπελλο και Ευρώπη και αυτή δεν είναι άλλη από την Κφαρ Σαμπα. Οι γηπεδούχοι έχουν δημιουργήσει ένα πολύ καλό σύνολο και θέλουν την διάκριση στο Τσάλεντζ Καπ.

Στην βασική τους σύνθεση αγωνίζεται ένας πολωνός ακραίος και ένας κολομβιανός κεντρικός και αυτοί οι δυο παίκτες κάνουν την διάφορα. Από την άλλη ο Ερυθρός Αστέρας παίζει με νεαρά κυρίως παιδιά χωρίς πολλές εμπειρίες από ευρωπαϊκά παιχνίδια και πιστεύω σήμερα θα έχει ένα πολύ δύσκολο απόγευμα στο Ισραήλ. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο με 1200 φιλάθλους της Κφαρ και θεωρώ ότι οι Ισραηλινοί είναι το μεγάλο φαβορί για την νίκη. Το 2,30 είναι προκλητικό και θα το αγοράσω.

Λουγκάνο-Κονσταντζα 

Καζάνι που βράζει είναι η Κονσταντζα, αφού δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η ομάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και είναι μια ανάσα από την διάλυση. Ήδη παρελθόν αποτελεί ο σούπερ σταρ των Ρουμάνων ο Γιορντανοφ και ακόμα δυο παίκτες από την βασική σύνθεση της ομάδας δεν ακολουθούν την αποστολή στα τελευταία παιχνίδια.

Τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια και στο εγχώριο πρωτάθλημα πριν 4 μέρες κατάφεραν να χάσουν από την πολύ κακή ομάδα της Ντιναμο Βουκουρεστίου με 3-2 σετ και ενώ κέρδιζαν με 12-7 στο ται μπρεικ…

Σήμερα το Λουγκανο θα έχει και την επιστροφή του ηγέτη της Τεοντοροφ και είναι το τεράστιο φαβορί για την καθαρή νίκη. Αν χάσουν σετ οι Ελβετοί για μένα θα είναι έκπληξη, αν χάσουν 2 σετ τότε θα μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ έκπληξη γι αυτό και αγοράζω το -1,5 σετ που το θεωρώ παρά πολύ δυνατό.

Βαλεπα-Φοίνικας Σύρου

Εδώ θεωρώ τους Φιλανδούς ανώτερους και πιο έμπειρους από την Ελληνική ομάδα και δίκαια είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Το 1,29 στον άσσο είναι δίκαιο και οι Φινλανδοί στην δυνατή τους έδρα μπορούν να πάρουν μια καθαρή νίκη και να αποκτήσουν σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση τους στην επομένη φάση.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΣΟΛΛΕΝΤΟΥΝΑ – ΤΙΕΠΡ                                                  1 (1.87)

ΧΑΠΟΕΛΑ ΚΦΑΡ ΣΑΜΠΑ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ        1 (2.30)

ΛΟΥΓΚΑΝΟ – ΚΟΣΤΑΝΤΖΑ                                             1 με -1.5 (1.65)

ΒΑΛΕΠΑ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ                                       1 (1.29)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.