BETOSFAIRA

Ποντάρουμε σε Champions League -CEV CUP

Ποντάρουμε σε Champions League -CEV CUP

Καλημέρα σε όλους… Δράση έχουμε σήμερα στο champions league και στο Cev cup όπου έχω ξεχωρίσει κάποιες επιλογές από την σημερινή ημέρα.

Ζιράτ Μπάνκασι-Παρί

Ως χθες η απόδοση του άσσου ήταν ιδιαίτερα μικρή κοντά στο 1,50 αλλα σήμερα ο άσσος εκτοξεύτηκε 2,00 απόδοση. Στο 1,50 φυσικά δεν υπήρχε στοιχηματική ευκαιρία αλλά στο 2,00 υπάρχει αξία και θα αγοράσουμε τον άσσο της Ζιρατ.

Η Ζιράτ στην παρθενική της συμμετοχή σε ομίλους champions league θέλει να ξεκινήσει με το δεξί και μπροστά στο κοινό της μπορεί να τα καταφέρει και εύκολα η δύσκολα πιστεύω θα κερδίσει την Παρί που με απογοήτευσε στις 3 πρώτες αγωνιστικές του Γαλλικού πρωταθλήματος.

Περούτζια-Καρλόβασκο

Από τον θεσμό του Cev cup θα κρατήσω το 3-0 της Περούτζια κόντρα στην Καρλόβασκο από την Τσεχία. Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και οι Ιταλοί που δείχνει να βρίσκουν ρυθμό στο Ιταλικό πρωτάθλημα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Καρλόβασκο από την Τσεχία είναι μία συμπαθητική ομάδα για τα δεδομένα του Τσέχικου πρωταθλήματος, αλλά σήμερα θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο μέσα στην Ιταλία και θεωρώ πολύ πιθανό να ηττηθεί με 3-0.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΖΙΡΑΤ ΜΠΑΝΚΑΣΙ – ΠΑΡΙ 1 (2.00)

ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ – ΚΑΡΛΟΒΑΣΚΟ 1 με -2.5 (1.50)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.