BETOSFAIRA

Ποντάρουμε στο Βιετνάμ

Ποντάρουμε στο Βιετνάμ

Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια της στήλης. Το πρωτάθλημα που θα μας απασχολήσει σήμερα είναι αυτό του Βιετνάμ και πάμε να δούμε αμέσως την επιλογή μας.

Τα Πο Χο Τσι Μιν-Βιν Λονγκ

Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες και η επιλογή μας είναι η καθαρή νίκη με 3-0 σετ για την Τα Πο Χο Τσι Μιν η οποία φέτος έχει ενισχυθεί αισθητά και πάει για τον τίτλο. Απο την άλλη η Βιν Λονγκ είναι αποδυναμωμένη σ αυτο το πρωτάθλημα και σήμερα θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

Πρόταση 1
Τα Πο Χο Τσι Μιν-Βιν Λονγκ : 3-0 (2,40)

Πρόταση 2
Τα Πο Χο Τσι Μιν-Βιν Λονγκ :Under 176,5 πόντους (2,00)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.