BETOSFAIRA

Ποντάρουμε στους Ιταλούς

Ποντάρουμε στους Ιταλούς

Μεγάλη ημέρα σήμερα στοιχηματικά και υπάρχουν αρκετές επιλογές, ωστόσο εμείς θα εμπιστευτούμε την αγαπημένη μας Ιταλία.

ΒΕΡΟΝΑ- ΜΟΝΤΕΝΑ

Πρώτη επιλογή το διπλό της Μόντενα στην έδρα της Βερόνα. Η Μόντενα ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά και πριν μία εβδομάδα κέρδισε το Σούπερ Καπ(3-2 το Τρεντίνο). Την Τετάρτη για την πρώτη αγωνιστική κέρδισαν 3-2 την Μολφέτα και σήμερα περιμένω να κάνουν το 2/2.

 ΜΙΛΑΝΟ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ

Δεύτερη επιλογή το διπλό της Περούτζια που παίζει μέσα στο Μιλάνο. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και περιμένω σήμερα η παρέα του Ατανασίεβιτς να περάσει εύκολα και να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης. Για να ανεβάσω την απόδοση θα ποντάρω στο -1,5 σετ καθώς περιμένω μια πολύ εύκολη επικράτηση της Περούτζια στον σημερινό αγώνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΒΕΡΟΝΑ – ΜΟΝΤΕΝΑ  : 2 (1,83)

ΜΙΛΑΝΟ – ΠΕΡΟΥΤΖΙΑ  : 2  με -1,5 σετ (1,50)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.