Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Όχι σε ΑΕΚ από Παγιάν-Κρίνιτς-Ραντούνοβιτς

Όχι σε ΑΕΚ από Παγιάν-Κρίνιτς-Ραντούνοβιτς

Παρά το γεγονός ότι ο Ανατολιωτάκης στην ανακοίνωση που εξέδωσε μίλησε για αποδέσμευση των παικτών που κινήθηκαν νομικά κατά της διοίκησης, την ίδια ώρα η ΑΕΚ προσέγγισε τους Παγιάν-Κρίνιτς και Ραντούνοβιτς ζητώντας τους να αγωνιστούν στα παιχνίδια με Λαμία και ΜΕΝΤ. Πρόταση που απέρριψαν οι αθλητές κόντρα στα όσα γράφονται. Ειδοποίηση έξωσης από το ξενοδοχείο σε Πέτρογλου-Παγιάν-Ραντούνοβιτς.

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς μετά την ανακοίνωση που έχει βγει από τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη δεν έχει γίνει το παραμικρό προκειμένου η ομάδα να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο.

Μπορεί ο εν δυνάμει πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Ανδρέας Ανατολιωτάκης στην ανακοίνωσή του πριν από λίγες ημέρες να ανέφερε πως οι παίκτες που υπέγραψαν το εξώδικο κατά της ΑΕΚ θα φύγουν χαρακτηρίζοντάς τους ως εκβιαστές, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα φρόντισε να προσεγγίσει ορισμένους εξ αυτών.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της Ένωσης μίλησε με τους Χόρχε Παγιά, Ίνοσλαβ Κρίνιτς και Μπάλσα Ραντούνοβιτς και τους πρότεινε να παραμείνουν στην ομάδα για τα παιχνίδια με Λαμία και ΜΕΝΤ που είναι και τα καθοριστικά για την έκβαση της παραμονής στην Α1.

Μάλιστα για να δελεάσει τους αθλητές τους υποσχέθηκε 1000 ευρώ πριν από κάθε παιχνίδι και 500 ευρώ μετά, δίνοντας έτσι στον κάθε ένα 3.000 για τους δύο αγώνες.

Ωστόσο η απάντηση και από τους τρεις αθλητές που είχαν στιγματιστεί ως εκβιαστές ήταν αρνητική κόντρα στα όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ώρες για τον Ραντούνοβιτς από «κιτρινόμαυρα» Site.

Έξωση από το ξενοδοχείο

Την ίδια ώρα Πέτρογλου, Παγιάν και Ραντούνοβιτς ειδοποιήθηκαν από την διοίκηση του ξενοδοχείου στο οποίο μένουν να αφήσουν ελεύθερα τα δωμάτιά τους, καθώς για μια ακόμη φορά και παρά τις επανειλημμένες ενοχλήσεις του επιχειρηματία προς την διοίκηση της ΑΕΚ για να πληρώσει τις οφειλές της, δεν βρήκε ανταπόκριση.

Με δεδομένο ότι ο Πέτρογλου ήδη θεωρείτε ξένο σώμα στην ομάδα περιμένοντας να πάρει την ελευθέρας του (άρα και οικονομική «ζημιά» για την ομάδα), για τους Παγιάν-Ραντούνοβιτς ή κίνηση αυτή μπορεί να θεωρηθεί ακόμη και ως εκδικητική για την αρνητική τους στάση στη νέα πρόταση που τους έγινε.

Έπειτα από συνεννόηση που έγινε τελικά βρέθηκε η χρυσή τομή και δόθηκε  νέα διορία μέχρι την Δευτέρα να παραμείνουν οι αθλητές στα δωμάτια τους χωρίς όμως να έχουν φαγητό.

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...