ΔΙΕΘΝΗ

Πόσα θες να μας… τρελάνεις Κούρεκ;

Πόσα θες να μας… τρελάνεις Κούρεκ;

Απίστευτο κι όμως αληθινό… Ο Μπάρτοζ Κούρεκ πριν 4 μέρες είχε ανακοινώσει ότι αποχωρεί απο τους JT Thunders, καθώς ένιωθε ότι δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα στη νέα του ομάδα και ήθελε να σταματήσει για λίγο το βόλει, για να μπορέσει να ξεκουραστεί και ψυχικά αλλά και σωματικά. Ωστόσο, πριν απο λίγο, ανακοινώθηκε επίσημα απο τη νέα του ομάδα, την Σκρα Μπελσάτοφ.

Του Δ. Πιτούλια

Σε… σήριαλ έχει μετατραπεί για τον Μπάρτοζ Κούρεκ η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος. Πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο 28χρονος σούπερ σταρ είχε ανακοινωθεί επίσημα απο τους JT Thunders και θα έπαιζε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας. Παρολά αυτά και, πριν ακομά προλάβει να παίξει σε κάποιο επίσημο παιχνίδι της νέας του ομάδας, ο Μπάρτοζ Κούρεκ με δηλώσεις του σε πολωνική ιστοσελίδα ανακοινώνει ότι θα αποχωρήσει απο την Ιαπωνία εξαιτίας της σωματικής και ψυχικής κούρασης που νιώθει κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει το παραμικρό στη νέα του ομάδα.

Και ενώ όλοι περίμεναν το πότε θα είναι έτοιμος ο Μπάρτοζ Κούρεκ για να επιστρέψει ξανά στην ενεργό δράση, σήμερα, Κυριακη 9 Οκτωβρίου, ο 28χρονος διαγώνιος ανακοινώθηκε επίσημα από την Σκρα Μπελσάτοφ, την ομάδα που αγωνίστηκε πριν 4 χρόνια και είχε κερδίσει 3 φορές το Πρωτάθλημα και 3 φορές το Κύπελλο Πολωνίας.

“Γνωρίζω την πόλη και την οργάνωση του συλλόγου καλά. Ξέρω τι θα συναντήσω στν νέα μου ομάδα και ξέρω ότι δεν υπάρχει κανένα μέρος στην Πολωνία, όπου θα είχα τέτοιες εξαιρετικές συνθήκες για να προπονηθώ” τόνισε ο Κούρεκ.

ΔΙΕΘΝΗ
28/03/2024

Με 5ετές συμβόλαιο «δένει» τους διεθνείς η Βουλγαρία – «Κόβεται» όποιος θέλει να πάει διακοπές με τη γυναίκα του!

Υπογραφή 5ετούς συμβολαίου με τους αθλητές -αθλήτριες των Εθνικών ομάδων της Βουλγαρίας σχεδιάζει να υπογράψει η Βουλγαρική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με...