PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Πράσινα» χαμόγελα στο Ζηρίνειο

«Πράσινα» χαμόγελα στο Ζηρίνειο

Το 3×3 στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας του πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός καθώς οι «πράσινες» του Κυριάκου Καμπερίδη επικράτησαν 3-0 του ΖΑΟΝ στο Ζηρίνειο δείχνοντας σε ένα ακόμη αγώνας τους πολύ καλά στοιχεία…

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του φετινού Παναθηναϊκού συνεχίστηκαν και απέναντι στον ΖΑΟΝ, αφήνοντας ικανοποιημένο και τον Θεσσαλονικιό προπονητή του.

Μετά τις νίκες του επί Βύρωνα και Άρτεμις Κορυδαλλού οι «πράσινες» επικράτησαν 3-0 του φιλόδοξου φέτος ΖΑΟΝ, ενώ στο τέταρτο σετ που παίχθηκε το σκορ έμεινε στο 16-16.

Ο  τεχνικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Κυριάκος Καμπερίδης επισήμανε «Βρισκόμαστε ακόμα στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας και σήμερα μετρήσαμε τις δυνάμεις μας με μία ακόμα ομάδα της κατηγορίας. Στόχος μας είναι να γίνουμε ομάδα συμπαγής και να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...