Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Πράσινο» αίμα ο Ρανγκέλ

«Πράσινο» αίμα ο Ρανγκέλ

Παίκτης του Παναθηναϊκού και τη νέα χρονιά θα είναι ο Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ καθώς ο Βραζιλιάνος κεντρικός ανανέωσε την συνεργασία του με το «τριφύλλι» δηλώνοντας πως μέσα του πλέον ρέει… «πράσινο» αίμα.

Στην εμπειρία, το πάθος και την…. «τρέλα» του Ρανγκέλ θα στηριχθεί και τη νέα χρονιά ο Παναθηναϊκός καθώς ο Βραζιλιάνος ανανέωσε τους «όρκους αγάπης» με τους «πράσινους» και παραμένει στην ομάδα για 3η συνολικά χρονιά.

Έχοντας εκφράσει κατά το παρελθόν πολλές φορές την αγάπη του για την Αθήνα και τον Παναθηναϊκό και έχοντας παραμείνει στην Ελλάδα την δύσκολη περίοδο της καραντίνας, η ανανέωση της συνεργασία του με τους «πράσινους» αποτέλεσε φυσική συνέχεια της όλης υπόθεσης αποδεικνύοντας εμπράκτως την  λατρείας που έχει για την ομάδα.

Με την ανανέωση του Ρανγκέλ και του Πανταλέων οι «πράσινοι» κρατούν τους βασικούς τους «πύργους» και συνεχίσουν την συμπλήρωση του ρόστερ τους αισιοδοξώντας για το μέλλον.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Ρανγκέλ επισήμανε:  «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό αφού έχει δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα σε εμένα και την ομάδα.

Έμεινα γιατί έχω πολύ μεγάλη διάθεση να ξανακάνουμε το ίδιο που κάναμε φέτος και να πάρουμε ακόμα περισσότερους τίτλους. Πιστεύω ότι είναι μόνο η αρχή για αυτή την ομάδα καθώς έχουμε πολύ καλή χημεία και θα παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο. Ήταν επιθυμία μου να παραμείνω στην ομάδα που την αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου ενώ πλέον ρέει πράσινο αίμα μέσα μου».

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Λούκας Βίκτορ Ρανγκέλ για την σεζόν 2020-21 στο τμήμα βόλεϊ ανδρών.

Ο βραζιλιάνος κεντρικός (2.08μ.) παραμένει στους πρωταθλητές Ελλάδας καθώς ήταν επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και του Συλλόγου να συνεχίσει να φοράει την φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος.

Την περσινή σεζόν  ο 30χρονος λατινοαμερικανός ήταν βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι  και επιθυμία του είναι να επαναλάβει παρόμοιες επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το βιογραφικό του:

2006-2007 COPM (Βραζιλία)

2007-2008 Ιντάστριαλ Μαούα (Βραζιλία)

2008-2012 Σάντα Κρουζέιρο (Βραζιλία)

2012-2014  UFJF (Βραζιλία)

2014-2015 Τέρουελ (Ισπανία)

2015 ΠΑΟΚ

2015-2016 UPCN (Αργεντινή)

2016-2017 Παναθηναϊκός

2017-18 Αρκάντα Γκαλάτι (Ρουμανία)

2018-19 Λοζέρ (Γαλλία)

2019- ως τώρα Παναθηναϊκός