PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Πράσινο» θετικό τεστ στο Χολαργό

«Πράσινο» θετικό τεστ στο Χολαργό

Ο Παναθηναϊκός επιρκάτησε του Ηλυσιακού με 3-0 σετ (25-17, 25-13, 34-32) στο κλειστό του Χολαργού  σε ένα δυνατό κρας τεστ λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Preleague.

Οι «πράσινες» έπαιξαν για πρώτη φορά στη φετινή τους έδρα και πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στην Α1.

Λίγο πριν την πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Κυριάκος Καμπερίδης δοκίμασε διάφορα σχήματα και είδε την ομάδα του σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας απέναντι στο μαχητικό Ηλυσιακό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν και τέταρτο σετ που έληξε 24-20.

Η πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Έλενα Κουντουρά υπογράμμισε «Μέρα με τη μέρα η ομάδα δένεται όλο και περισσότερο και  στις προπονήσεις δουλεύουμε πάρα πολύ.

Στα φιλικά έχουμε δείξει καλά δείγματα και σε κάθε φιλικό μπαίνουμε όλο και πιο δυνατά. Το κλίμα είναι άριστο και όλη η ομάδα είναι πολύ δεμένη , τεχνικό τιμ και παίκτριες.

Η διοίκηση είναι δίπλα μας σε ότι χρειαστούμε και εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία.  Αναμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...