Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πράξη 3η με φόντο τους τελικούς

Πράξη 3η με φόντο τους τελικούς
Η Κηφισιά υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Ηλιούπολη (30/4,18.00/ΕΡΤ2) και ο Φοίνικας Σύρου φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ για την 3η πράξη της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Volleyleague.

ΑΟΠ Κηφισιάς – Ολυμπιακός ΣΦΠ ( 18.00, EΡΤ2)

Από την Ηλιούπολη περνάει η πρόκριση του Ολυμπιακού στους τελικούς των πλέι οφ στον τρίτο ημιτελικό που είναι γηπεδούχος η… Κηφισιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται 2-0 στις νίκες και θέλουν άλλη μία για να πάρουν την πρόκριση ενώ η Κηφισιά θα προσπαθήσει να μειώσει και να διεκδικήσει την ισοφάριση σε τέταρτο αγώνα την προσεχή Τετάρτη. Σε περίπτωση αποκλεισμού ο ΑΟΠ Κηφισιάς θα πάρει την 4η θέση στην τελική κατάταξη του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης είπε: «Δεν βλέπουμε το λόγο που παίζουμε μακριά από την παραδοσιακή μας έδρα. Δεν φταίει ο ΑΟΠ Κηφισιάς που δεν υπάρχει ένα πιο μεγάλο γήπεδο στην πόλη μας, αλλά και το Ζηρίνειο θα μπορούσε να φιλοξενήσει άνετα τους ημιτελικούς. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πιο ελεύθερα απ΄ότι στους δύο προηγούμενους αγώνες. Ο Ολυμπιακός έχει πολλές επιλογές, πληρότητα σε όλες τις γραμμές αλλά κι εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας για μία νίκη που θα αλλάξει τα δεδομένα».

«Θέλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το 3-0 και μετά να αφοσιωθούμε στους τελικούς. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να κατακτήσουμε τον τίτλο που είναι και ο μεγάλος στόχος της χρονιάς», δήλωσε στο osfp.gr ο κεντρικός του Ολυμπιακού Ανδρέας Ανδρεάδης.

ΑΟ Φοίνικας Σύρου – ΠΑΟΚ (20.00, Web EΡΤ)

Στην Ερμούπολη μεταφέρεται η σειρά των ημιτελικών μεταξύ του Φοίνικα και του ΠΑΟΚ με τον δικέφαλο να θέλει μία ακόμα νίκη για να περάσει στους τελικούς.

Ο πασαδόρος του Φοίνικα Θάνος Μαρούλης δήλωσε: «Θα μπορούσαμε να είχαμε γυρίσει από τη Θεσσαλονίκη με μία νίκη και ειδικά στον πρώτο ημιτελικό είχαμε ευκαιρία που δεν αξιοποιήσαμε. Θέλουμε να παίξουμε ελεύθερα και να πάρουμε κατ΄αρχήν μία νίκη που θα είναι ένα βήμα για την ισοφάριση. Θα πάμε βήμα βήμα με στόχο να ισοφαρίσουμε την σειρά των αγώνων και να παίξουμε στη Θεσσαλονίκη την πρόκριση».

Ολοι οι παίκτες του δικεφάλου είναι στη διάθεση του Ντανιέλε Ρίτσι ο οποίος είπε για τον τρίτο ημιτελικό: «Στους δύο πρώτους αγώνες πήραμε αυτό που θέλαμε και με χαροποίησε που στο δεύτερο ματς παίξαμε καλύτερα. Οι ημιτελικοί θέλουν πάντα ξεχωριστή ψυχολογία και ειδική διαχείριση. Περιμένουμε τον Φοίνικα πιο δυνατό και με περισσότερα ρίσκα στο σερβίς. Είμαστε προετοιμασμένοι. Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός και έχει τις ιδιαιτερότητες του. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε αλλά μαζί με την πρόκριση θα ήθελα να δω και μία καλή εμφάνιση».

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...