PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Preleague: Ντέρμπι πρεμιέρας στο Χολαργό

Preleague: Ντέρμπι πρεμιέρας στο Χολαργό

Στο κλειστό του Χολαργού, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (21/10, 16:45, livestreaming SDNA.GR) για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν στην πρεμιέρα της Preleague.

Η αρχή είναι του ήμισυ του παντός και πόσο μάλλον όταν οι στόχοι είναι ακριβώς ίδιοι, δηλαδή της… ανόδου. Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί τη νέα του έδρα και τον κόσμο προκειμένου να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του, δείχνοντας τη δυναμική του. Ωστόσο, το ίδιο ακριβώς θέλει να… αποδείξει και ο ΠΑΟΚ που εκτός έδρας θα αναζητήσει το μεγάλο διπλό.

Αμφότερες οι ομάδες δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα ενώ τα πρώτα δείγματα από τα φιλικά έδειξαν ότι έχουν δυνατά ρόστερ και η κόντρα θα είναι μεγάλη!

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Κυριάκος Καμπερίδης δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: «Είναι ένα δύσκολο ματς και την πρώτη αγωνιστική μας έτυχε ένας πολύ καλός αντίπαλος. Εμείς βέβαια έχουμε δουλέψει, είμαστε σε ετοιμότητα και θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Στόχος σε αυτό το ματς είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του και να βγάλουμε τον χαρακτήρα που δείξαμε και στα φιλικά παιχνίδια».

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...