PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Premier League νίκες

Premier League νίκες

ΑΕΚ και Αιγάλεω εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στον τελικό του τουρνουά που φιλοξενούν οι «κιτρινόμαυροι» στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς η Ένωση επικράτησε 3-0 των Βριλησσίων και το City έκανε την έκπληξη απέναντι στις Μακεδόνες Αξιού νικώντας με 3-1.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του τουρνουά οι «κιτρινόμαυρες» της ΑΕΚ επικράτησαν εύκολα 3-0 των Βριλησσίων, κέρδισαν το χειροκρότημα των φίλων τους και πλέον εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στον τελικό.

Η Ελένη Μεμετζή είδε με ικανοποίηση την απόδοση της ομάδας της που με το 25-17, 25-18 και 25-18 έφθασε στο 3-0 και έδειξε ότι είναι σε καλό επίπεδο.

Πρόκριση για City

Ένα εντυπωσιακό Αιγάλεω φρόντισε να ανάψει απαγορευτικό στις Μακεδόνες Αξιού και με το 3-1 έκλεισε ραντεβού για τον Κυριακάτικο τελικό της διοργάνωσης.

Οι «κυανόλευκες» της Αγγελικής Αντωνιάδου με πολύ καλό σερβις έβαλαν δύσκολα στην υποδοχή των Μακεδόνων που έδειξαν ανέτοιμες στο πρώτο τους παιχνίδι προετοιμασίας.

Το City μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενο τα πολλά λάθη της ομάδας της Θεσσαλονίκης με το 25-12 και 25-21 έκανε το 2-0.

Οι «φωνές» του Μανώλη Σκουλικάρη ξύπνησαν τις αθλήτριές του που με το 25-15 μείωσαν σε 2-1 ξαναμπαίνοντας στην υπόθεση τίτλος.

Το τέταρτο σετ ήταν περισσότερο κοντρολαρισμένο με την ομάδα των Μακεδόνων να ξεκινά καλύτερα και να έχει το προβάδισμα μέχρι το 17-16. Το Αιγάλεω όμως κατάφερε να επιστρέψει προσπερνώντας με 18-17 και στο τέλος με το 25-22 να κάνει το 3-1 και να πανηγυρίσει την πρόκριση.

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...