Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πριμ Γιαννακόπουλου για το πρωτάθλημα!

Πριμ Γιαννακόπουλου για το πρωτάθλημα!

Μπορεί να μην βρέθηκε στο κλειστό του Αγίου Θωμά για να πανηγυρίσει την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά από 14 χρόνια, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τήρησε και με το παραπάνω τις υποσχέσεις του προς την ανδρική ομάδα βόλεϊ, δίνοντας σήμερα πριμ ύψους 50.000 Ευρώ στους “πράσινους” πρωταθλητές.

Συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας Γιαννακόπουλου, που μετά από τίτλους έδινε πάντα πριμ στις ομάδες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έπραξε ακριβώς αυτό!

50.000 Ευρώ πριμ θα μοιραστεί η παρέα του Πανταλέοντα και του Ράπτη που έστεψε και πάλι πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό. Το πριμ είναι πέραν των συμβολαίων και η κίνηση έχει τη σημασία της, όχι ως προς τον ίδιο το Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά ως προς τις υποσχέσεις που πρέπει να τηρούνται. Μια τέτοια υπόσχεση είχε να κάνει με την επιτροφή των παικτών να αγωνιστούν μετά τη λήξη της καραντίνας για το πρωτάθλημα!

Εξάλλου, οι ‘πράσινοι’ αναγνωρίζουν ότι η φετινή ομάδα είχε μετά από χρόνια ξεκάθαρους στόχους όταν έμπαινε στο γήπεδο και αυτοί είχαν να κάνουν με την κατάκτηση τίτλων.



Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...