DARK ROOM

Προ των πυλών το «3rd Ατέρμων Volleyball Camp»

Προ των πυλών το «3rd Ατέρμων Volleyball Camp»

Σε συνήθεια που έγινε λατρεία εξελίσσεται στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων του Κιλκίς, όπως όλα δείχνουν, το Volley CAMP βελτίωσης κοριτσιών που σε λίγες μέρες ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί τα μελλοντικά αστέρια του αθλήματος.

Γιατί πέρα από τις καταπράσινες εγκαταστάσεις του σύγχρονου αθλητικού κέντρου του Ατέρμωνα, όταν κάνεις κάτι με αγάπη, πάθος και μεράκι είναι… καταδικασμένο όχι μόνο σε επιτυχία, αλλά και στην καθιέρωση στις συνειδήσεις των φίλων του αθλήματος ως… θεσμός.

volley_camp_atermon coach

Με τις γνώσεις και την εμπειρία του επικεφαλής, ομοσπονδιακού προπονητή Τάκη Φλώρου, δύο σπουδαία ονόματα του γυναικείου βόλεϊ, τις Μαρία Καρδαμανίδου και Ευη Κυριακίδου στο πλευρό του, αλλά και τον πολύτιμο συνεργάτη τους, Βασίλη Χριστόπουλο το «3rd Camp Βελτίωσης Κοριτσιών 2017» ετοιμάζεται από 4-9 Ιουλίου να μυήσει στα «μυστικά του αθλήματος» τις γεννηθείσες αθλήτριες από 2000, 2001, 2002, 2003, 2004 έως και 2005.

omadiki_camp_atermon

Το κόστος συμμετοχής του Camp με πλήρη διαμονή και διατροφή στις υπέροχες εγκαταστάσεις του ΑΤΕΡΜΩΝ είναι 250 ευρώ, ενώ για όσα κορίτσια δεν προλάβουν να κλείσουν θέση στην πρώτη περίοδο, με την πλήρωσή αυτής θα λειτουργήσει αμέσως και 2η περίοδος από 9-14 Ιουλίου.

volley_camp_atermon_kyriakidou atermon

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχών μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.atermongroup.gr, στην σελίδα του Volley Camp Atermon στο Facebook και στα τηλέφωνα 23410 64793 & 6943408151.