ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Προβολή και μάρκετινγκ για Α1, δύσκολα με ΕΡΤ

Προβολή και μάρκετινγκ για Α1, δύσκολα με ΕΡΤ

Η οργάνωση και ο τρόπος προβολής των ομάδων της φετινής Α1 γυναικών ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου με τους εκπροσώπους των 11 συλλόγων που θα απαρτίζουν την κατηγορία…

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν κυρίως θέματα που αφορούν την οργάνωση και προβολή των ομάδων και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να βοηθήσει η Ομοσπονδία προς αυτή την κατεύθυνση.

Από πλευράς ομάδων παρόντες στην συνάντηση ήταν οι Νίκος Δελαγραμμάτικας (Πορφύρας), Νίκος Κατσιούρας (Ολυμπιακός), Πάρης Ευαγγελίου (Μαρκόπουλο), Νίκος Χουντουμάδης (Ηρακλής Κηφισιάς), Ανδρέας Τρομπέτας- Δήμητρα Λυκογιάννη (Ηλιούπολη) και Αλατζάκης (Κόρινθος).

syskepsh eope-a1 gynaikon

Παράλληλα μέσω Skype συμμετείχαν στη συνάντηση και οι Αθανάσιος Μέντας (Σαντορίνη), Μπάμπης Ιωσιφίδης (Πανναξιακός), Γιάννης Γιαννάκης (Άρης), Θεόφιλος Ορφανίδης (Αίας Ευόσμου) και Νίκος Πόντικας (Μακεδόνες Αξιού).

Επιστρέφουν τα… στατιστικά

Αναφερόμενος στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος υπογράμμισε “H συνάντηση αυτή είχε να κάνει με την έναρξη του πρωταθλήματος αλλά και περισσότερο για να ενημερώσουμε τις ομάδες για το τι προτιθέμεθα να κάνουμε και πως μπορούμε να βοηθήσουμε τουλάχιστον μέχρι σήμερα στον τομέα του Livestreaming, στο livescore και τα στατιστικά.

Στατιστικά τα οποία θα καλύπτει η Ομοσπονδία με δικούς της ανθρώπους. Θα υπάρχουν συνεντευξούλες και γενικά θα στήσουμε ένα τέτοιο επιτελείο που πιστεύω θα δώσει την δυνατότητα στα σωματεία να προβληθούν καλύτερα από ότι τα προηγούμενα χρόνια”.

Δύσκολα με ΕΡΤ

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη απο πλευράς ΕΡΤ στο πρωτάθλημα που ανοίγει την αυλαία του στις 21 Οκτωβρίου ο Γιώργος Καραμπέτσος αν και τόνισε πως θα γίνουν επαφές με την Δημόσια Τηλεόραση δεν έδειξε να είναι αισιόδοξος για συμφωνία ακόμη και στο αίτημα της Ομοσπονδίας για κάλυψη μόνο των ντέρμπι…

Δεν ξέρω να σας απαντήσω σε αυτό. Την επόμενη εβδομάδα θα έχω μια επαφή με την ΕΡΤ. Υπάρχει απο εμάς πριν φθάσουμε σε αυτές τις συζητήσεις αίτημα να καλύψουν έστω κάποια αξιόλογα παιχνίδια. Δεν έχω κάποια εικόνα όμως. Η εικόνα όμως είναι προς το όχι” δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ.

Στην συνάντηση εκτός από τον Γιώργο Καραμπέτσο παρόντες βρίσκονται ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Χαλβατζής, ο ταμίας της ΕΟΠΕ Τάσος Πασπάλας, ο πρόεδρος της ΚΕΠ Χρήστος Σύλλας και ο B αντιπρόεδρος Λευτέρης Κογκαλίδης.