ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόεδρος Αθλητικής Επιτροπής του ΟΠΑΝΔΑ ο Μηνούδης

Πρόεδρος Αθλητικής Επιτροπής του ΟΠΑΝΔΑ ο Μηνούδης

Μία ακόμη τιμή για το βόλεϊ αποτελεί η εκλογή του προέδρου του ΠΑ.Σ.Α.Π. ως τακτικό μέλος στο ΔΣ του ΟΠΑΝΔΑ (Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων), μαζί με άλλους δύο σπουδαίους διακεκριμένους αθλητές, όπως τον Ολυμπιονίκη της Γυμναστικής, Δημοσθένη Ταμπάκο και το χάλκινο πρωταθλητή κόσμου στον στίβο, Περικλή Ιακωβάκη.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωσή της εκλογής του ως πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του ΟΠΑΝΔΑ ο 38χρονος Καβαλιώτης πρώην διεθνής και πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών Βασίλης Μηνούδης, με ποστάρισμα στα social media εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την τιμητική επιλογή.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Καμίνη και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ κ. Κωστή Μπιτζάνηγια την πρόταση και την ιδιαίτερα τιμητική θέση του Προέδρου της Αθλητικής Επιτροπής, που μου εμπιστεύτηκαν. Είμαι σίγουρος ότι μαζί με τους Περικλή Ιακωβάκη και Δημοσθένη Ταμπάκο, με τους οποίους θα έχω την τεράστια τιμή να συνεργαστώ στην Αθλητική Επιτροπή και το ΔΣ (και πάντα με την αμέριστη αρωγή των υπηρεσιών του Δήμου), θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες και τις αθλητικές δράσεις που προσφέρει ο Δήμος στους πολίτες της πόλης”.