DARK ROOM

Πρώην «καναρίνι» το πιο λαμπρό αστέρι της Τουρκίας (fot-vid)

Πρώην «καναρίνι» το πιο λαμπρό αστέρι της Τουρκίας (fot-vid)

Η όμορφη Sezgi Sena Akai είναι μόνο 23 ετών και ήδη αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά αστέρια της Τουρκίας.

Sezgi_Sena_Akay_04

Η δημοτικότητά της 23χρονης πρώην άσου της Φενερμπαχτσέ, έχει αυξηθεί σημαντικά το τελευταίο διάστημα, αφού μετά το μόντελινγκ και την ηθοποιία με το νέο ρόλο της στις εκπομπές του καναλιού bTV “Bitter Love”, η μετοχή της στο χρηματιστήριο της Showbiz “χτύπησε” limit up.

Sezgi_Sena_Akay_02

Γεννημένη στην Κωνσταντινούπολη ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ από νεαρή ηλικία και μετά από πέντε χρόνια στη Galatasaray, στη συνέχεια μετακόμισε στη Fenerbahce. Σύντομα όμως το παραμύθι του φιλέ, τελείωσε εξαιτίας της αγάπης της για την πασαρέλα.

900full-sezgi-sena-akay

Μόνο 12 ετών εντοπίστηκε από ανθρώπους γνωστών οίκων μόδας αλλά και πρακτορείων μοντέλων που την παρακολούθησαν από κοντά για πολλά χρόνια.

520full-sezgi-sena-akay

Σε ηλικία μόλις 17 χρονών κέρδισε τον τίτλο στον διαγωνισμό “Καλύτερο μοντέλο της Τουρκίας”. Οι κριτές θεώρησαν πως η πανύψηλη (1.85μ) έχει  ένα λαμπρό μέλλον στο μόντελινγκ και δεν έκαναν λάθος. Χαρακτηριστικά τα λόγια ενός εκ των κριτών με τη στέψη της, που δήλωσε για αυτή ότι “είναι το πιο όμορφο και φρέσκο μοντέλο των τελευταίων 25 ετών”.

sezgi-sena-akay-berk-atan-best-model-birincileri-hair-3840

Λίγους μήνες αργότερα στον πρώτο της διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς ανακηρύχθηκε “Καλύτερο μοντέλο στον κόσμο” και έγινε η τέταρτη Τουρκάλα στην ιστορία του θεσμού που κέρδισε το στέμμα.

Sezgi_Sena_Akay_12

Ο διαγωνισμός αυτός ήταν ένα εφαλτήριο για πολλά μοντέλα που όπως και η Akai έμελλε τελικά να “χτίσουν” μια επιτυχημένη κινηματογραφική καριέρα, καθώς μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει σε ταινίες αλλά και τηλεοπτικά σήριαλ, που προβάλλονται και εκτός Τουρκίας.

wo54wZR

00769428

Sezgi_Sena_Akay_09