BETOSFAIRA

Προκλητική απόδοση για την φορμαρισμένη Σερβία

Προκλητική απόδοση για την φορμαρισμένη Σερβία

Καλημέρα στους πιστούς φίλους της στήλης. 4/4 κάναμε την προηγούμενη Κυριακή στο world league και μπήκαμε με το δεξί στην διοργάνωση. Σήμερα ξεχωρίσαμε μία δυάδα που πιστεύουμε μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα νέο ταμείο.

Ιράν-Βουλγαρία

Εδώ θα κρατήσουμε τον άσο για την μαχητική ομάδα των Ιρανών. Ο αγώνας θα γίνει στην Σερβία και το Ιράν μετά τη νίκη του Σαββάτου κόντρα στην Αργεντινή θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να μπει ξανά στην διεκδίκηση των 5 πρώτων θέσεων που οδηγούν στο final 6 της Πολωνίας.

Από την άλλη οι Βούλγαροι παρουσίασαν τραγική εικόνα στους 3 αγώνες στην Ρωσία και έχασαν όλα τα παιχνίδια με αποκορύφωμα την ήττα από τα δεύτερα της Πολωνίας με 1-3 σετ. Πιστεύω το Ιράν έχει τον πρώτο λόγο και είναι το φαβορί της αναμέτρησης.

Βραζιλία-Σερβία

Μπορεί ο αγώνας να είναι Βραζιλία-Σερβία αλλά το παιχνίδι θα γίνει στην Σερβία και μάλιστα στη Χάλα Πιονίρ παρουσία 8000 και πλέον θεατών, καθώς οι πληροφορίες μου από Σερβία κάνουν λόγο για sold out… Δεν υπάρχει λογική εξήγηση στις αποδόσεις…1,30 Βραζιλία και 3,40 Σερβία…

Οι Σέρβοι είναι σε τοπ φόρμα,τρόμαξαν κόσμο με τις εμφανίσεις τους στην Ρωσία, καθώς κέρδισαν 3-0 και την Ρωσία και την Πολωνία, αλλά και την Βουλγαρία και τώρα μέσα στην έδρα τους θα αντιμετωπίσουν την μεγάλη Βραζιλία που έκανε το 3/3 μέσα στο σπίτι της κόντρα σε Ιράν,Αργεντινή και Αμερική.

Είδα όλους τους αγώνες της Βραζιλίας το προηγούμενο τριήμερο κι αυτό που έκανε εντύπωση είναι η διάρκεια που δεν έχει στο παιχνίδι της. Στα δύο πρώτα σετ έπαιζε εκπληκτικό βόλεϊ αλλά στην συνέχεια λες και έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο άλλη ομάδα. Κόντρα στο Ιράν έσωσε το τρίτο σετ εξαιτίας του βίντεο τσεκ και του Λουκαρέλι που πήρε δύο άσσους και τελείωσε τον αγώνα και στον αγώνα με την Αμερική ενώ κέρδισε με άνεση τα δύο πρώτα σετ στην συνέχεια οι Αμερικάνοι πήραν σχετικά εύκολα το τρίτο σετ και στο τέταρτο σετ ενώ όλα έδειχναν ότι θα πάμε σε τάι μπρέικ(17-20), πήγε ο Έντερ στο σερβίς και διέλυσε την υποδοχή των Αμερικάνων και έδωσε την νίκη στην ομάδα του με 3-1.

Οι Σέρβοι σήμερα περιμένω να είναι σίγουρα ανταγωνιστικοί και με την βοήθεια του κόσμου τους να φτάσουν σε μία μεγάλη νίκη. Μην ξεχνάμε και κάτι πολύ σημαντικό, οι Σέρβοι έχουν μοναδικό στόχο την διάκριση στο world league φέτος το καλοκαίρι αφού δεν κατάφεραν να περάσουν στους Ολυμπιακούς του Ρίο και όπως έχουν δηλώσει από την αρχή της διοργάνωσης θα τα δώσουν όλα στο world league.

Όσον αφορά την προϊστορία,μόλις πέρσι έπαιξαν οι δύο ομάδες και πάλι για τον θεσμό του world league 4 παιχνίδια. Μέσα στην Βραζιλία οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 3-2 και 3-1 και μέσα στην Σερβία είχαμε από μία νίκη για την κάθε ομάδα με 3-2 σετ.
Πρόταση:
Ιράν-Βουλγαρία 1 (1,57)
Βραζιλία-Σερβία 2 (3,40)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.