ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρόκριση δια…περιφοράς από ΕΣΑΠ!!!

Πρόκριση δια…περιφοράς από ΕΣΑΠ!!!

Ο Ηρακλή Χαλκίδας αν και πανηγύρισε στο γήπεδο την πρόκρισή του στο Final 4 του League Cup Νίκος Σαμαράς, κινδυνεύει να την χάσει στα… χαρτιά και τα γραφεία της ΕΣΑΠ η οποία με ανακοίνωσή που εξέδωσε έκανε δεκτό το αίτημα του Φοίνικα Σύρου για ασάφεια της προκύρηξης σε περιπτώσεις ισοβαθμίας και πλέον η πρόκριση θα αποφασιστεί απο το ΔΣ δια… περιφοράς!!!

Τα παράλογα στην Ελλάδα και τον μαγικό κόσμο της ΕΣΑΠ συνεχίζονται και πλέον κινδυνεύουν να γκρεμίσουν και το τελευταίο επίπεδο σοβαρότητας και αξιοπιστίας της.

Με ανακοίνωσή της η ΕΣΑΠ έκανε δεκτό το αίτημα του Φοίνικα Σύρου και αναφερομένη σε λόγους ασάφειας της προκήρυξης στην περίπτωση ισοβαθμίας περιμένει την γνωμάτευση του νομικού της συμβούλου για το ποια ομάδα τελικά θα εξασφαλίσει την παρουσία της στο Final 4 του League Cup Νίκος Σαμαράς.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Κατόπιν σχετικού αιτήματος του σωματείου του Φοίνικα Σύρου σχετικά με την ισοβαθμία στην πρώτη θέση στη βαθμολογία του Δ΄ ομίλου της Α΄φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που διοργανώθηκε στη Σύρο η ΕΣΑΠ ανακοινώνει τα εξής:

Λόγω ασάφειας αναφορικά με την περίπτωση ισοβαθμίας στην πρώτη θέση όπως είναι διατυπωμένη στην προκήρυξη της διοργάνωσης το ζήτημα θα κριθεί – όπως άλλωστε προβλέπει και η ίδια η προκήρυξη – από το Δ.Σ. κατόπιν σχετικής γνωμάτευσης του νομικού συμβούλου της διοργανώτριας. Η απόφαση θα ληφθεί δια περιφοράς και θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη 24 Οκτωβρίου.