ΔΙΕΘΝΗ

Πρόκριση με ήττα στη Σίνδο (foto)

Πρόκριση με ήττα στη Σίνδο (foto)

Την πρόκρισή της στα τελικά του 10ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Βόλεϊ Αστυνομικών πανηγύρισε η Εθνική μας ομάδα καθώς η ήττα της από την Σλοβακία στον Όμιλο που φιλοξενήθηκε στο κλειστό της Σίνδου δεν κόστισε καθώς πέρασε ως καλύτερη 2η των Ομίλων…

Το νικηφόρο ξεκίνημα επί της Μεγάλης Βρετανίας την Τρίτη με 3-0 αρκούσε τελικά στην Εθνική μας ομάδα των Αστυνομικών προκειμένου να δώσει το παρών στα τελικά της Βουλγαρίας.

Στον αγώνα τελικό με την Σλοβακία οι παίκτες του Ιωάννη Βαγγέλη μπορεί να ηττήθηκαν με 3-1 που χάρισε την  πρώτη θέση στους Σλοβάκους αστυνομικούς, ωστόσο την πρόκριση πανηγύρισε και η Ελληνική ομάδα καθώς προκρίθηκε ως καλύτερη 2η των Ομίλων και έτσι όλοι μαζί πανηγύρισαν αγκαλιασμένοι την επιτυχία τους που τους οδηγεί στην Βάρνα της Βουλγαρίας.

Τον τελικό της Εθνικής μας στο κλειστό της Σίνδου παρακολούθησε και ο Αντρεϊ Κράβαρικ ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να τα πει και να φωτογραφηθεί τόσο με τους συμπατριώτες του που πανηγύρισαν την πρόκριση, όσο και με τους παίκτες της Ελληνικής ομάδας.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με την αναμνηστική φωτογραφία των ομάδων με τους διεθνείς μας και τους Σλοβάκους να ανανεώνουν το ραντεβού τους  στα τελικά της Βουλγαρίας.

FOTO

kravarik-omadikh-2 kravarik-omadikh kravarik-slovakos slovakia