ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Προς αναβολή η Volleyleague λόγω ΕΕΑ

Προς αναβολή η Volleyleague λόγω ΕΕΑ

Ορατό είναι το ενδεχόμενο νέας αναβολής της Volleyleague καθώς αυτή τη φορά ο λόγος είναι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και οι παρατήσεις των κ.κ. Μαζαράκη-Ζήση που την αφήνουν ακέφαλη, με την ΕΣΑΠ να καλεί τα μέλη της σε Διοικητικό Συμβούλιο για την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου.

Οι παραιτήσεις για οικονομικούς λόγους των κ.κ. Μαζαράκη και Ζήση, προέδρου και αναπληρωτή προέδρους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αντίστοιχα, έχουν δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στην λειτουργία της Επιτροπής και αποτελεί ένα πρόβλημα που πρέπει να βρει λύσει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Ένα πρόβλημα που μπορεί να είναι φαινομενικά του Υφυπουργού, ωστόσο μπορεί να οδηγήσει σε νέα αναβολή της Volleyleague καθώς από τις 6 Οκτωβρίου η Επιτροπή δεν μπορεί να συνεδριάσει και να χορηγήσει τα απαραίτητα πιστοποιητικά συμμετοχής στα ΤΑΑ της Volleyleague.

Οι πρώτες πληροφορίες από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναφέρουν πως τα κενά θα καλυφθούν από την αρχή της εβδομάδας, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι αυτό δεν θα πάρει χρόνο που θα προκαλέσει νέα καθυστέρηση στην ΕΣΑΠ.

Κάτι που μπορεί να είναι ευεργετικό για την ΕΣΑΠ και κυρίως τους Παναθηναϊκό-Παναχαϊκή που ακόμη προσπαθούν να ρυθμίσουν τα χρέη τους και να καταθέσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στους φακέλους τους.

Έτσι η ΕΣΑΠ με δεδομένη αυτή την κατάσταση συγκάλεσε διοικητικό συμβούλιο την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου έχοντας μάλιστα αρκετά θέματα στην ημερίσια διάταξη όπως αυτό της έναρξης της Volleyleague, θέματα διαιτησίας, αλλά και θέματα συνεργασίας με την ΕΡΤ για την προβολή του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ

Την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου και ώρα 13.00 θα γίνει στα γραφεία της ΕΣΑΠ (Αμαρυσίας και Αρτέμιδος Πιτταρά, ΟΑΚΑ Μαρούσι) η 131η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ενωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών. Τα θέματα της ημερίσιας διάταξης:

-Εναρξη του πρωταθλήματος VolleyLeague«Πάμε Στοίχημα» αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

-Θέματα πειθαρχικού δικαίου, αγωνιστικού προγράμματος και ορισμού αναβληθείσας αγωνιστικής.

-Ορισμός Επιτροπής Πρωταθλήματος.

-Ορισμός ομίλων της Α΄φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»

-Θέματα ΕΟΠΕ και ΠΑΣΑΠ.

-Θέματα αδειοδοτήσεων από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

-Θέματα διαιτησίας.

-Χορηγικά θέματα.

-Συνεργασία με την ΕΡΤ και θέματα προβολής του πρωταθλήματος.

-Υπηρεσιών ΕΣΑΠ προς τα ΤΑΑ και προβολής

-Οικονομικά και νομικά θέματα.