Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πρόστιμο στον ΑΟ Θήρας

Πρόστιμο στον ΑΟ Θήρας

Με πρόστιμο 500 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΑΟ Θήρας για την συμπεριφορά των οπαδών του στον αγώνα της Α1 γυναικών με τον Άρη, που είχε γίνει αρχές Γενάρη. Η υπόθεση είχε πάρει αναβολή και εκδικάστηκε στις 25/5 από την αθλητική δικαστή της ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου της ομοσπονδίας:

  • Επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΑΟ ΘΗΡΑΣ χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 9/1/2016 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΗΡΑΣ-ΑΣ ΑΡΗΣ του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.
  • Αθώωσε τους εγκαλούμενους αθλητές του σωματείου ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ και ΠΑΝΟΥΣΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ για την συμπεριφορά τους προς τους διαιτητές στον αγώνα της 19/3/2016 μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ- ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.

Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ για την συμπεριφορά των αθλητών του.

  • Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 17/1/16 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.
  • Αθώωσε την αθλήτρια ΔΡΟΥΓΚΑ ΣΟΦΙΑ του σωματείου ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ για την συμπεριφορά της προς τους διαιτητές του αγώνα της 30/3/16 μεταξύ των ομάδων ΓΣΚ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΕ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Αθωώνει το σωματείο ΑΕ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ για την συμπεριφορά της αθλήτριας του.