CHAMPIONS LEAGUE

Πρώτα νίκη μετά… δωράκι!

Πρώτα νίκη μετά… δωράκι!
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 19.00 (OTESports-7HD) την φινλανδική Ford Store Λεβοράντα Σασταμάλα και για να προκριθεί θέλει νίκη με τρίποντο (3-0 ή 3-1 σετ) και αμέσως μετά ένα δωράκι… ήττας είτε της γαλλικής Σαμόντ VB 52 στην έδρα της από την πολωνική Σκρα Μπελχάτοφ στον C όμιλο ή της γερμανικής Μπερλίν στην έδρα της από την πολωνική Γιαστρέμπσκι Βιέγκελ στον D όμιλο.

Ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί με 3-2 σετ στη Φινλανδία στον αγώνα της πρεμιέρας του ομίλου και αυτό το αποτέλεσμα ήταν που του έκανε και τη μεγαλύτερη ζημιά στη συνέχεια της πορείας του και τον έκανε να εξαρτάται και από άλλο αποτέλεσμα στον C και D όμιλο.

“Είναι πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι θα παίξουμε το τελευταίο παιχνίδι στη φάση των ομίλων, έχοντας την ευκαιρία και τις προϋποθέσεις για την πρόκριση στην επόμενη φάση.Η δουλειά μας είναι να κερδίσουμε τον αγώνα και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Έπειτα θα δούμε τι γίνεται με τα αποτελέσματα στα άλλα γήπεδα. Θα είναι μεγάλη ικανοποίηση για το σύλλογό μας εάν καταφέρουμε να προχωρήσουμε παρακάτω στο CEV Champions League. Το προηγούμενο Σάββατο ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες για αυτό το ματς και είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε εναντίον της SASTAMALA. Θα ήταν προτιμότερο αν ξεκινούσαν όλα τα παιχνίδια ταυτόχρονα την Τετάρτη, αλλά πρέπει να αποδεχθούμε τα πράγματα όπως είναι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο”, τόνισε ο κόουτς του ΠΑΟΚ, Ντανιέλε Ρίτσι.

Δυστυχώς η CEV δεν άλλαξε τις ώρες των αγώνων ώστε να ξεκινήσουν όλα τα ματς την ίδια ώρα οπότε ο ΠΑΟΚ ακόμα και να κερδίσει θα πρέπει να περιμένει τους αγώνες που θα ξεκινήσουν αργότερα. Ο αγώνας της Μπερλίν θα ξεκινήσει στις 21.00 ώρα Ελλάδας και της Σαμόντ στις 21.30.