BEACH VOLLEY

Πρωταθλητές οι Κόλα-Βολιτάκης

Πρωταθλητές οι Κόλα-Βολιτάκης

Οι Αντιόλ Κόλα, Δημήτρης Βολιτάκης είναι οι νέοι πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία Κ19, μετά τη νίκη τους στον τελικό του U19 Juniors Final που διεξήχθη στη Χίο.

Στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Bloom Water Park το δίδυμο από την Κρήτη νίκησε με 2-0 (21-10, 21-16) τους Αλέξανδρο Κουρτίδη, Γιάννη Παππά και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο οι Καρακόλιας, Τασιούρας επικράτησαν των Χότζα, Παπαδάκη με 2-0 (21-18, 21-19) και ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

«Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, κάναμε προπονήσεις σχεδόν όλο το καλοκαίρι για να καταφέρουμε ακριβώς αυτό, να γίνουμε πρωταθλητές Ελλάδας. Ήταν από την αρχή ο στόχος μας, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που τον πετύχαμε και ανταμείφθηκαν οι κόποι μας» είπε ο Δημήτρης Βολιτάκης.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Αντιόλ Κόλα και εμφανώς χαρούμενος από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, τόνισε πως επόμενος στόχος είναι μία εξίσου καλή πορεία και στο τουρνουά Κ22.

«Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν, κάναμε πολλές προπονήσεις όλο το καλοκαίρι για αυτή την στιγμή και άξια φτάσαμε μέχρι το τέλος. Πλεόν θα κοιτάξουμε να πάμε και στα τελικά του Κ22 όπου στόχος και εκεί είναι ένα μετάλλιο, ανεξαρτήτου χρώματος».