BEACH VOLLEY

Πρωταθλητές στον Σχοινιά Κόλα/Βολιτάκης

Πρωταθλητές στον Σχοινιά Κόλα/Βολιτάκης

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό με πολύ ένταση και δυνατές μάχες στο κεντρικό γήπεδο στο «Καράβι Club» του Σχοινιά οι Αντιόλ Κόλα, Δημήτρης Βολιτάκης στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στην κατηγορία Κ22.

Το κρητικό δίδυμο έκανε το 2χ2 στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς είχαν ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου και στο Κ19 που είχε γίνει στη Χίο. Οι Στέλιος Κουρτίδης, Θοδωρής Βουλκίδης αν και πήραν το πρώτο σετ δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο.

«Δουλέψαμε σκληρά όλη την χρονιά»

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση και εδώ στον Σχοινιά μετά την Χίο. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την χρονιά και η δουλειά αυτή φάνηκε στο γήπεδο. Περιμένουμε τώρα να ανταμειφθούν οι κόποι μας» είπαν με μία φωνή οι Κόλα, Βολιτάκης.

Κλείνοντας το δίδυμο από την Κρήτη ευχαρίστησαν όλους όσους τους στήριξαν καθόλη την διάρκεια της χρονιάς.

Ευχαριστούμε το Metropolis Society bar, τις εγκαταστάσεις του Havana beach bar και τον Αντώνη Μαυρογιάννη που είναι ο καλύτερος οργανωτής γηπέδων στη Κρήτη».

«Ήταν καλύτεροι»

Την ανωτερότητα του αντιπάλου παραδέχθηκαν οι Βουλκίδης, Κουρτίδης.

«Τα παιδιά ήταν καλύτερα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, πήραμε το πρώτο σετ αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε τους προπονητές μας Χρήστος Μπάκας και Ηλίας Ζωλασταθιάδης» είπε ο Θοδωρής Βουλκίδης.