ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πρωταθλητής ΕΣΠΕΜ ο Αρχέλαος

Πρωταθλητής ΕΣΠΕΜ ο Αρχέλαος

Ο Αρχέλαος Κατερινής επικράτησε με 3-0 στο ΔΑΚ Έδεσσας επί του Ικάρου στην τελευταία αγωνιστική της  ΕΣΠΕΜ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο ανόδου για την Α2 εθνική κατηγορία αντρών.

Της Ιωάννας Ζαροτιάδου

Ο Αρχέλαος έχοντας ισχυρό κίνητρο για άνοδο στην κατηγορία ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο σετ με την ομάδα της Έδεσσας να φαίνεται μουδιασμένη κάνοντας αρκετά λάθη. Εξίσου εύκολα οι φιλοξενούμενοι πήραν και το δεύτερο σετ  με Τσιουπλή και Γεωργόπουλο να βοηθούν τα μέγιστα. Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο ‘Ικαρος έβαλε τα δυνατά του και κατάφερε να περάσει για πρώτη φορά μπροστά (17-13), όμως με ένα καλό σερί η ομάδα της Κατερίνης έγραψε υπέρ της το μεγάλο φινάλε κάνοντας το 0-3 .

arxelaos_ikaros

Η ομάδα του Στέφανου Νάνα μετά από επιτυχημένες  μεταγραφές και επιστροφές παικτών από μεγαλύτερες κατηγορίες κατάφεραν να ανεβάσουν την ομάδα της πόλης τους στην Α2.

Τα σετ: 16-25, 18-25, 21-25

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΙΚΑΡΟΣ: Ιωάννου, Παπαδόπουλος, Τσαούσκας, Γ. Σιδηροπούλος , Αντώνογλου, Γάτσης, Ρέτζιος, Πριβατιτσιάνης, Περτσεμλής, Κυβελίδης

ΑΡΧΕΛΑΟΣ: Τζέβος, Β. Γεωργόπουλος, Α. Γεωργόπουλος , Γιάγκου, Καραγιάννης, Τσιόλης, Τασχουνίδης, Τσίρκος, Χακάνι, Γερομηχαλός, Τσιουπλής, Φωτιάδης.