ΔΙΕΘΝΗ

Πρωταθλητής ο Οικονόμου

Πρωταθλητής ο Οικονόμου

Την επιστροφή της στην Α1 της Κύπρου πανηγυρίζει η Ολυμπιάς Φρενάρου του Ναπολέων Οικονόμου μετά την εκτός έδρας επικράτησή της με 3-1 επί της Νεάπολης που σφράγισε και μαθηματικά την άνοδο των «ερυθρολεύκων» μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Την άνοδό του στην Α1 της Κύπρου πανηγυρίζει η Ολυμπιάς Φρενάρου. Η ομάδα όπου αγωνίζεται ο Ναπολέων Οικονόμου επικράτησε 3-1 της Νεάπολης και πλέον έχοντας 4 βαθμούς από τους 2ους στην βαθμολογία ετοιμάζονται την Τετάρτη για την φιέστα ανόδου κόντρα στο Πανεπιστήμιο.

Μια σημαντική επιτυχία για την Ολυμπιάς Φρενάρου που ολοκληρώνει με χαμόγελα την φετινή χρονιά έχοντας πετύχει τον στόχο της ανόδου.

Ο Γιαννιώτης ακραίος των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στο  Volleyplanet.gr τόνισε «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να επιτύχει τον στόχο της ανόδου! Δεν το περίμενα αλλά η ομάδα της Φρενάρου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ομάδες Α1 της Ελλάδος όπως τα έζησα τα προηγούμενα χρόνια! Μακάρι να λειτουργούσαν και άλλα σωματεία όπως εδώ. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή της ομάδας Παύλο και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν το λίγο καιρό που είμαι εδώ!».