ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Το τίτλο του πρωταθλητή στην ΕΣΠΕΔΑ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πανηγύρισαν οι Παμπαίδες του Ολυμπιακού συνεχίζοντας την δική τους παράδοση στα αναπτυξιακά της Ένωσης… MVP του τουρνουά ο Απόστολος Στράτος του Ολυμπιακού.

Στα “ερυθρόλευκα” βάφτηκε και ο φετινός τίτλος στους Παμπαίδες της ΕΣΠΕΔΑ καθώς ο Ολυμπιακός με δύο νίκες επί Μίλωνα και Αργυρούπολης κατέκτησε για 3η συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Πειραιά έχοντας ξεπεράσει το εμπόδιο του Μίλωνα στον ημιτελικό φρόντισε να ζευγαρώσει τις νίκες του στην διοργάνωση καθώς με το 3-1 επί της οικοδέσποινας Αργυρούπολης συνέχισε τους τίτλους του στην κατηγορία…

Μάλιστα ο Ολυμπιακός κυριάρχησε και στις ατομικές διακρίσεις αφού Ζωγραφάκης και Απόστολος Στράτος βραβεύθηκαν για την παρουσία τους στο τουρνουά.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις :
Καλύτερος πασαδόρος: ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
Καλύτερος επιθετικός: ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
Καλύτερος υποδοχέας: ΣΑΚΟΥΛΗΣ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Καλύτερος μπλοκέρ: ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ
MVP: ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Γεν.Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ και ΕΣΠΕΔΑ κ.Χαλβατζής.ο ταμίας της ΕΣΠΕΔΑ κ. Ξοφάκης και το μέλος της Ενωσης κ. Ιατρόπουλος, ο συνεργάτης της Εθν.Παμπαίδων (Αθήνας) κ. Λακασάς καθώς και ο ΠΟΠ του κλιμακίου αγοριών ΕΣΠΕΔΑ κ. Πλήθης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ-ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 3-1 (18-25,25-23,25-17,25-15)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (Κυριακάκης):Ζωγραφάκης(αρχ), Δασκαλέρος, Μπαραμπάτης, Στράτος Απ.,Σαπουτζής, Μαζωνάκης (Μπακοδήμος, Μαλατράς, Ρούσσας, Μάρτος, Χατζηκλημάνογλου, Στράτος Αθ., Κουτρούλης, Βιδάλης).
ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ (Βρεττός):Γεωργακόπουλος Ιωαν.(αρχ), Κατσαρός, Γεωργακόπουλος Στ., Σάκουλης, Καλατζής, Καμπουράκης (Παντελής, Γεροβασίλης, Καλπιάς, Γεωργακόπουλος Μιχ., Μωραϊτης).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ, ΜΠΕΝΙΣΗ, ΜΗΤΡΟΥΣΗ

Στην 3η θέση ο Μίλωνας

Στον μικρό τελικό την 3η θέση κατέκτησε ο ΑΟΝΣ Μίλων αφού επικράτησε της ΓΣ Πετρούπολης με 3-0 (25-4,25-18,25-9).
ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Γεωργούντζος, Αποστόλου): Χάκας (αρχ), Χρυσοστόμου, Λούβρος, Αναγνωστόπουλος Ν., Πλιώτας, Καφούρος, (Αναγνωστόπουλος Μ., Σαμαρτζής, Φραγκιαδής, Στάμπελος , Παπαδάκης, Λώλι, Πυρομάλλης, Κωνσταντακόπουλος).
ΓΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ (Χαραλάμπους): Δαλέτζας(αρχ), Αναστασόπουλος, Περιστεράκης, Σταθοκώστας, Παπαδόπουλος, Μουτσούλας (Τσιουράλης,Βαγενάς,Βασιλάκος,Τζαβάνι,Παπαγεωργίου,Γλυνός)
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΜΠΕΝΙΣΗ.ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ,ΜΗΤΡΟΥΣΗ