ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πρωταθλήτριες οι αήττητες κορασίδες του Ηρακλή Κηφισιάς

Πρωταθλήτριες οι αήττητες κορασίδες του Ηρακλή Κηφισιάς

Ο Ηρακλής Κηφισιάς έκανε το 3χ3 στο Final 4 του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κορασίδων και κατέκτησε και τυπικά τον τίτλο.

Η ομάδα της Κηφισιάς που είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια από χθες, με την παρθενική νίκη του Άρη στο τουρνουά με 3-1 σετ επί της Ελπίδας, καθώς υπερτερούσε σε πιθανή ισοβαθμία όλων των αντιπάλων της ) Φοίβου, Άρη, Ελπίδας, επέστρεψε στην κορυφή μετά από 7 χρόνια, καθώς τελευταία φορά είχε κατακτήσει τον τίτλο το 2010 στην Θεσσαλονίκη.

Στον τελευταίο τους αγώνα στο τουρνουά, η Ελπίδα που έψαχνε την πρώτη της νίκη αιφνιδίασε στο πρώτο σετ και προηγήθηκε με 1-0, αλλά ο Ηρακλής απάντησε άμεσα και έφτασε στο 2-1 για να κριθούν όλα στα δ’ σετ.

elpis_iraklis_kifissias 1

Η Ελπίδα φάνηκε να αγγίζει την ισοφάριση όταν έκανε το 16-16, 20-16, αλλά ο Ηρακλής απάντησε άμεσα με δικό του σερί για το 20-21 και αν φτάνει σε ματς μπολ (23-24) με την Χούντα να τελειώνει την επίθεση και τον αγώνα (η Χούντα ήταν αυτή που τελείωσε με επιθέσεις και τους τρεις αγώνες του Ηρακλή).

Τα σετ: 25-19, 15-25, 18-25, 23-25
Ελπίδα (Τεμελούδης) Παπάζογλου, Αρμουτσή Μ., Σουπιώνη, Αθανασιάδου, Αμπεριάδου, Γκόλτσιου, Ιασωνίδου –λ / Ευγενίδου-λ, Γούση, Λιούτα, Τάτση,, Αρμουτσή Τ., Ταυλίκου, Δριντσούδη.
Ηρακλής Κηφισιάς (Πολύζος) Χούντα, Τσελέπη, Σωτηροπούλου, Βογιατζόγλου Αθ., Βογιατζόγλου Ι. Περγαντή, Κόττα –λ / Καμπυλαύκα-λ, Γεωργίου, Μερκουριάδη, Αρμάου, Κυριακού, Κοντούδη, Βογιατζόγλου Αρ..