PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Πρωταθλήτριες χειμώνα οι Αμαζόνες

Πρωταθλήτριες χειμώνα οι Αμαζόνες

Τη νίκη που τις κρατά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Preleague και τις χαρίζει τον άτυπο τίτλο των Πρωταθλητών χειμώνα πανηγύρισαν στην Κόρινθο οι Αμαζόνες που επικράτησαν 3-0 των «ερυθρολεύκων» και ολοκλήρωσαν με χαμόγελα το 2019… Νίκες για ΑΕΚ και Πανιώνιο που κατέκτησαν το τρίποντο επί Ναύαρχου Βότση και Βριλησσίων αντίστοιχα…

Απο την κορυφή της Preleague θα αποχαιρετίσουν το 2019 οι «κυανοκίτρινες» της Νέας Ερυθραίας μετά τη νίκη τους στην Κόρινθο.

Η ομάδα των Βορείων προαστίων συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί της, με το 3-0 επί των «ερυθρολεύκων» πανηγύρισε την 10η φετινή της νίκη και 4η εκτός έδρας και με τον τίτλο της Πρωταθλήτριας Χειμώνα αισιοδοξεί πως θα έχει ανάλογη παρουσία και το 2020.

Σε απόσταση αναπνοής από τις Αμαζόνες παρέμεινε η ΑΕΚ που φρόντισε να επικρατήσει 3-0 του Ναύαρχου Βότση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς οι «κιτρτινόμαυρες» του Γιώργου Μπακοδήμου επέβαλαν τον ρυθμό τους και έφθασαν στο τρίποντο της νίκης κα θα κάνουν καλές γιορτές.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Πανιώνιος καθώς οι «κυανέρυθρες» έδειξαν χαρακτήρα και με το 3-1 επί των Βριλησσίων πανηγύρισαν το τρίποντο που φέρνει την ομάδα στην 7η θέση και στην ισοβαθμία με την ομάδα των Βορείων προαστίων.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΜΑΖΟΝΕΣ 0-3
ΑΕΚ – ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗ 3-0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ 3-1
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ – ΛΑΜΙΑ 0-3

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/12/2019

16:30 ΧΑΝΘ – ΑΙΓΑΛΕΩ
17:30 ΖΑΟΝ – ΑΡΤΕΜΙΣ

* photo : Δημήτρης Αντωνάκης

PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
24/12/2023

Άνοδος για Αμαζόνες

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκαν οι Αμαζόνες μετά τη νίκη τους επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της νίκης που πέτυχε ο ΖΑΟΝ κόντρα στον Απόλλωνα στην...