BEACH VOLLEY

Πρωταθλήτριες Γερμανίας οι Λούντβιχ/Βάλκενχορστ

Πρωταθλήτριες Γερμανίας οι Λούντβιχ/Βάλκενχορστ

Στις… λεπτομέρειες κρίθηκε ο φετινός τίτλος της πρωταθλήτριας Γερμανίας beach volley, καθώς στον τελικό γυναικών στο Σααρμπρούκεν το “χρυσό” δίδυμο του Ρίο 2016 Λούντβιχ/Βάλκενχορστ “λύγισαν” τις σκληροτράχηλες αθλήτριες του Σπύρου Καραχάλιου, Λάμπουρερ/Σούντε.

Στα ημιτελικά του Timmendorfer Strand οι Λάουρα Λούντβιχ και Κίρα Βάλκενχορστ με… βραζιλιάνικο αέρα  πραγματοποίησαν “επίδειξη ισχύος” κερδίζοντας με 2-0 τις “χάλκινες” τελικά Μπόργκερ/Μπούτε και έκλεισαν ραντεβού στον τελικό με τις Σαντάλ Λάμπουρερ και Τζούλια Σούντε που σαν… σε προπόνηση κέρδισαν με 2-0 σετ τις Γκέρνετ/Ζάουτις.

Στο μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης “έπεσαν κορμιά” με τις δύο ομάδες να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου στους περίπου 6.000 θεατές του Ahmann-Hager-Arena και να δίνουν σκληρές μάχες για τον τίτλο. Τελικά με καλή τακτική αλλά τη βοήθεια και της τύχης, το γερμανικό στέμμα  κατέληξε στα χέρια των Λούντβιχ/Βάλκενχορστ, καθώς οι Λάμπουρερ/Σούντε “κοίταξαν” στα μάτια τις θριαμβεύτριες του Ρίο, αλλά τελικά υπέκυψαν “στα σημεία’ των αντιπάλων τους με 22-20, 23-21, 2-0 σετ.