ΔΙΕΘΝΗ

Πρώτη αλλαγή ξένου στην Κορέα

Πρώτη αλλαγή ξένου στην Κορέα

Την πρώτη της διορθωτική κίνηση έκανε από νωρίς η κορεατική Ansan OK Savings Bank Rush & Cash,  αντικαθιστώντας τον Βέλγο Μπραμ φαν ντερ Χέις με τον 30χρονο Πορτογάλο Μάρκο Έβαν Φερέιρα (2.02μ), της ιταλικής Σιένα.

Ο  30χρονος ακραίος, γαμπρός του 26χρονου άσου της επίσης κορεατικής KB Insurance Stars, Αλεξάντερ Φερέιρα, ήταν μεταξύ των 70 παικτών που συμμετείχαν μαζί με τους δικούς μας Φράγκο, Ζουπάνι στα trials της KOVO –League και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Α2 Ιταλίας, όπου με τα χρώματα της Σιένα είχε μ.ο  14,6 πόντους ανά ματς.

Στην πραγματικότητα, ο Μάρκο είχε τα φόντα να αγωνιστεί στην V-League νωρίς, καθώς ήταν από τους 30 καλύτερους στις πρώτες δοκιμές της φετινής σεζόν, αλλά η απόδοσή του, στην υποδοχή, έπεσε την 3η ημέρα των δοκιμών και τελικά ο προπονητής της κορεατικής ομάδας, επέλεξε τον Βέλγο Μπραμ.

Ο θηριώδης (2.06μ) όμως Βέλγος δεν ανταποκρίθηκε στο 100% της προσδοκίας του Kim., που προχώρησε πριν λίγες μέρες στην αντικατάστασή του σε μία προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα, αφυπνίζοντας έτσι και τους υπόλοιπους αθλητές του.