DARK ROOM

Συμπαίκτες από ΗΠΑ-Ιράν στη Βερόνα

Συμπαίκτες από ΗΠΑ-Ιράν στη Βερόνα

Σε πείσμα όσων μπορεί να πιστεύει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στην πόλη του «Ρωμαίου και της Ιουλιέτας» μπορούν να χωρέσουν ένας Αμερικανός και ένας Ιρανός στην ίδια ομάδα!

Στη σημερινή παρουσίαση της Βερόνα, Τζούριτς μεταξύ των συμπαικτών του διεθνή άσου μας, Δημήτρη θα βρίσκονται δύο ακραίοι, ο Αμερικανός, Τόμας Τζον Γέσκε και ο Ιρανός, Τζαβαντ  Μαναβί, δύο από τα φετινά αποκτήματα του ιταλικού συλλόγου.

Για πρώτη φορά λοιπόν σε μία ομάδα όχι μόνο θα συνυπάρξουν, αλλά θα αγωνιστούν για τη διάκριση δύοαθλητές  των παραπάνω χωρών, αποδεικνύοντας ότι στο βόλεϊ, το «δίχτυ» κρατάει μακριά από τον αθλητισμό ρατσιστικές συμπεριφορές, διακρίσεις και πολιτική.

Στη σημερινή λοιπόν συνέντευξη Τύπου της επίσημης παρουσίασης της BlueVolley Βερόνα, Τζούριτς μεταξύ των συμπαικτών του διεθνή άσου μας, Δημήτρη θα βρίσκονται δύο ακραίοι, ο Αμερικανός, Τόμας Τζον Γέσκε και ο Ιρανός, Τζαβαντ  Μαναβί, δύο από τα φετινά αποκτήματα του ιταλικού συλλόγου.

Για πρώτη φορά λοιπόν σε μία ομάδα όχι μόνο θα συνυπάρξουν, αλλά θα αγωνιστούν για τη διάκριση δύο αθλητές  των παραπάνω χωρών, αποδεικνύοντας ότι στο βόλεϊ, το «δίχτυ» κρατάει μακριά από τον αθλητισμό ρατσιστικές συμπεριφορές, διακρίσεις και πολιτική, όπως λέει χαρακτηριστικά και το σχόλιο της Βερόνα.

“Σκεφτόμαστε μόνο να κάνουμε το καλύτερο στο γήπεδο, ο ένας δίπλα στον άλλον. Τα άλλα ζητήματα, τα γνωρίζουμε, αλλά δεν μας αγγίζουν. Κάτω από το δίχτυ, καμία πολιτική”.