Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Πρώτη» Π.Α.Ο με στόχο το μέγιστο των δυνατοτήτων!

«Πρώτη» Π.Α.Ο με στόχο το μέγιστο των δυνατοτήτων!

Πρώτη προπόνηση κεκλεισμένων των θυρών για το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού με τον προπονητή Δημήτρη Καζάζη να θέτει ως στόχο το μέγιστο των δυνατοτήτων ενόψει της φετινής σεζόν.

Πένυ Ρόγκα, Αγγελική Καββαδία, Χαρά Παπαδοπούλου και Λυδία-Ευαγγελία Κάστανου ως παλαιότερες καλωσόρισαν  τις Γιάνα Φρανσίσκα Πολ, την Αλίκη Κωνσταντινίδου, την Αθηνά Χρυσομάλλη και τη Στέλλα Λαγουδάκη. Στα… γνωστά της λημέρια επέστρεψε η Άννα Καρπουζά αλλά και η Μαρίσα Φιλντ που πέρυσι χρειάστηκε να αντικατασταθεί από τη Μόλναρ και δεν ολοκλήρωσε τη σεζόν.

Στο απουσιολόγιο η Λίτσα Μερτέκη που προετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας αλλά και η Κάιλα Ρίτσι που καταφθάνει σε λίγες ημέρες αφού παραστεί σε μια κοινωνική της υποχρέωση.

Ο κόουτς Δημήτρης Καζάζης στις πρώτες του δηλώσεις στη σελίδα του αθηναϊκού συλλόγου είπε“Είμαστε μια καινούργια ομάδα ουσιαστικά, αφού έχουμε αλλάξει το προφίλ του ρόστερ. Ήρθαν τρεις ξένες παίκτριες και νέες Ελληνίδες και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία καλή βάση για το παρόν και το μέλλον της ομάδας και να αγγίξουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Εφόσον το καταφέρουμε αυτό, θα είμαστε πολλοί ικανοποιημένοι και από κει και πέρα θα πετύχουμε αυτό που μας αξίζει πραγματικά. Εύχομαι πάνω από όλα να είμαστε υγιείς, με πίστη, προσπάθεια, υπομονή και επιμονή”.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι το προπονητικό τιμ εκτός από τον προπονητή Δημήτρη Καζάζη, απαρτίζεται από τους συνεργάτες Γιώργο Μυλωνάκη και Άγκι Μπάμπουλη, τον φυσικοθεραπευτή Βασίλη Αγγέλου και τον στατιστικολόγο Στάθη Μαύρο.