Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Πρώτη» στην Κυψέλη για ΠΑΟ, έρχεται ο «Μπόμπι»

pao6
Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική σεζόν πραγματοποίησε το τμήμα βόλεϊ αντρών του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Κυψέλης με μοναδική απουσία αυτή του διαγώνιου, Μπόγιαν Γιορντάφον, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη (4/9) στην Αθήνα.
Μια νεανική ομάδα που θα βασιστεί στον ελληνικό κορμό με όπλο τον ενθουσιασμό και την έδρα που θέλει να κάνει… delete στα προβλήματα αλλά και στα χρέη, οδεύοντας με σταθερά βήματα στην πλήρη επανεκίνηση και βαδίζοντας σταδιακά στο δρόμο των επιτυχιών.
Στην πρώτη συγκέντρωση  ήταν παρόντες οι Σωτήρης Πανταλέων, Χρίστος Μπέλος, Άξελ Γιάκομπσεν, Παναγιώτης Πελεκούδας, Δημήτρης Ζήσης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Αλέξανδρος Ράπτης, Μάρκος Γαλιώτος, Δημήτρης Παλαιολόγος , Γεώργιος Φύτρος και Γιώργος Πεντίδης εν αναμονή του Γιορντάνοφ.
Ο προπονητής, Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε στους παίκτες του κυρίως καλοσωρίζοντάς τους στο σύλλογο ενώ τη διοίκηση του Συλλόγου εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Στέφανος Αυγουλέας και ο γενικός διευθυντής Σταύρος Ντίνος.

Ο Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ Στέφανος Αυγουλέας στα πρώτα του λόγια τόνισε:  «Εκ μέρους του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου σας καλωσορίζω στον Παναθηναϊκό και σας εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει σταδιακά να επανέλθει εκεί που ήταν, και εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Στόχος μας είναι να κάνουμε ξανά τον Παναθηναϊκό σύλλογο μεγάλο»!

Εν συνεχεία ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε αυτά που έζησε τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας για φέτος είναι η 4άδα. Ούτως ή άλλως οι κινήσεις που κάνουμε είναι προς αυτήν την κατεύθυνση, φαίνεται και από το τεχνικό τιμ, ενώ επέστρεψε και η ιστορία του συλλόγου στο τμήμα, ο τιμ μάνατζερ, Ρούλης Αγραπιδάκης».

roulis_napo

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ