Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πρωτιά στην Πάτρα για Παναθηναϊκό

Πρωτιά στην Πάτρα για Παναθηναϊκό

Την πρώτη θέση στο τουρνουά της Πάτρας πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός μετά την επικράτησή του με 3-1 επί της Κηφισιάς στον μεγάλο τελικό…

Με δύο νίκες, πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία για την φετινή χρονιά επιστρέφει από την πρωτεύουσα της Αχαΐας ο Παναθηναϊκός.

Μετά τη νίκη πρόκριση επί του Ηρακλή την Παρασκευή, οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και επί της Κηφισιάς και με το 3-1 να κατακτήσουν την 1η θέση στο τουρνουά που συμμετείχαν.

Η Κηφισιά έδειξε να ξεκινά καλύτερα στην αναμέτρηση αφού με το 25-21 προηγήθηκε με 1-0, όμως η συνέχεια ανήκε στον Παναθηναϊκό που με το 25-21, 25-20 και 25-18 έκανε την ανατροπή και πανηγύρισε το 2×2 στην Πάτρα αφήνοντας ικανοποιημένο τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημ. Ανδρεόπουλος): Πανταλέων, Πελεκούδας, Γιορντάνοφ, Γιάκομπσεν, Χαρ. Ανδρεόπουλος, Ράπτης / Ζήσης (λ), Πεντίδης, Γαλιώτος, Παλαιολόγος.
ΑΟΠ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Ρουμελιωτάκης, Ρεκ, Κάπελας (λ), Χαντ, Κρασνιέφσκι, Παπαδόπουλος, Γκούζντα (λ), Ρούσης, Ακουιλάρντ, Γκότσης, Οικονομόπουλος, Μελλές.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1.Παναθηναϊκός
2.ΑΟΠ Κηφισιάς
3.Ηρακλής Πετοσφαίριση
4.Ε.Α.Πατρών

Α1 ΑΝΔΡΩΝ
15/04/2024

Τελικός «αιωνίων» Νο2

Δεύτερος τελικός «αιωνίων» στο κλειστό του Ρέντη με τον Ολυμπιακό να θέλει να ντουμπλάρει τις νίκες του επί του Παναθηναϊκού και τους “πράσινους”...